..ce parere aveti de el? Eu am luat unul marca Severin, vreau sa-l fac cadou mamei de Craciun, nu stiu prea multe despre el, sunt curioasa ce spun despre el cei care l-au folosit...sper sa nu ajunga sa scrie mama de el la topic-ul cu cadouri neinspirate...![]()
E marca Severin, e format dintr-o cadita in care se pune apa si care are niste dispozitive de masaj. Asta din cate am citit in prospect, nu l-am probat.
..de asta am intrebat, poate o mai fi folosit cineva si stie mai multe.
Eu am Ufesa, si e ok, dar nu cine stie ce. Sunt relativ multumita, si nu a fost nici foarte scump, vreo 90 RON.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Da,am si eu unul asemanator dar alta marca (micromaxx)si este foarte bun.Eu folosesc programul ala cu masaj,bule si caldura.Ma simt foarte relaxata,dupa ce-l folosesc,ca eu am niste dureri de picioare,cateodata...
Eu am, dar sincer nu mai stiu pe unde l-am pus
.....asa de des il folosesc. L-am cumparat crezand ca e cine stie ce chestie, dar am fost dezamagita. L-am folosit de cateva ori in prima luna ca sa nu zic ca l-am luat degeaba si apoi l-am mai tinut la vedere alte cateva luni in care nu m-am mai atins de el. Cand am vazut ca ma impiedic de el si nu-l mai pun la treaba, l-am depozitat "bine", dar nu mai stiu pe unde
.
Simona,
Sorina (12 Noiembrie 2004) si
Irina (5 Mai 2006)