Am citit despre bite peinternet cat de bun este ,cautand un remediu pt baetelul meu ieri de dim la pt otita .Acum eu l-am si cumparat ca mi s-a parut supe pt orice si scrie ca se ia si intern ca este f bun pt tot organismul dar nu scrie cum se administreaza si in ce cantitati ca am incercat sa iau o gura aseara din biter si imi venea sa vomit .E f tare ,are f mult alcool si un gust tare ciudat .Imi poate spune careva in cunostinta de cauza?A mai incercat careva sa bea Bitter?Sau oi fi singura?
Nimeni nu a folosit asa ceva?Deci sunt chiar singura care vreau sa incerc ?Vreau dar nu stiu cum .
Administrare : zilnic, cate 1 lingurita de 2 ori / zi, dimineata si seara, cu putin lichid.
http://www.naturashop.ro/bitter-suedez-bano-p-790.html
Mie chiar mi-a placut.
Tu i-ai dat copilului desi sint plante macerate in alcool?Parca am o rezerva avind in vedere ca are alcool.A avut efect?A luat numai biter sau si antibiotic?
Scuze de intarzierea mesajului .Baiatului trebuia sa-i pun comprese cu biter in ureche ,eu vroiam ca sa beau biter pt sanatate .Asa e ,are f mult alcool ,iar baiatului nu cred ca i-as da ,poate decat ca tinctura de propolis .
Mersi mult de raspuns MAGH .