Alergie, vaginita sau ce?

Alergie, vaginita sau ce? | Autor: giulia71

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi ca asta n-am patit-o pana acum si nu stiu sigur daca ajung la ginecolog pana in Sarbatori?!
E posibil sau nu, dar asta depinde numai de cate programari are ginecologu.
Pe scurt, am folosit Contracept M ovule ca metoda de anticonceptie ce mi-au dat puternice senzatii de discomfort local:arsuri, iritatie discomfort in timpul raportului sexual si a doua zi inflamarea peretilor vaginului.
La cateva zile am folosit din nou aceste ovule cu rezultate la fel de proaste, ce au facut imposibila si foarte dureroasa penetrarea (parca eram iar virgina).
Clar, ca va trebui sa ajung la doctor si sa-i zic care e baiu, dar nu stiu ce e alergie sau vreo candida rebela?
Orice raspuns e prea-bine venit!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cel mai probabil ai o hipersensibilitate la unul dintre componentii produsului (substanta activa sau baza ovulului). nu trebuie sa il mai folosesti. aceasta hipersensibilitate poate apare la oricine si ste intotdeauna listata in prospectul tuturor produselor farmaceutice in categoria "efecte adverse".
o sa dispara rapid daca nu mai ai contact cu produsul.
sanatate!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Roxana, multumesc frumos de raspuns.
Imi e clar ca o sa ma feresc de acest produs de acum incolo ca discomfortul produs de acestea e foarte puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

si eu patesc asa ceva cam des,eu cred ca e dee la sapunul intim lactacyd.ma ustura ingrozitor,parca e rana vie.si dupa nastere mi-am facut analize nu era candida era vaginita -imi trece si iar apare.acum nu am timp sa merg la doctor,plecam de sarbatori la bunici dar nu imi trece.am luat ovule cu propolis,mustetel,galbenele.le iau acum sa vad daca trece.ma tot spal cu galbenele ceai.data trecuta am folosit tantum rosa,bicarbonat dar la inceput nu le suportam nici pe astea.si eu folosesc spermicide dar tip foita.sa fie de la ele?tu ce-ai mai luat?

diana,mama lui andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Vrajitoarea, n-am ajuns nici eu la doctor ca era full si mi-a zis ca a ajuns cu programarile la anu.
Asa ca o las pentru anu urmator dupa Sarbatori.
Sigur a fost ceva o iritatie, alergie ca simtomele au disparut si secretia are aspect normal.
Insa va trebui sa ajung cu siguranta la medic!
Si eu tot foite folosesc, contracept M le-am aruncat brrrr!

Mergi la inceput