Christmas Party de firma/companie
M-am gandit sa va cer sfatul. Pe 27 decembrie, compania la care lucrez organizeaza la un restaurant, incepand cu ora 14, o petrecere de Craciun. E prima petrecere de acest fel la care particip. Pana acum compania nu a mai organizat asa ceva. Problema e ca nu prea stiu cu ce sa ma imbrac si m-am gandit sa va cer ajutorul. Astept sugestiile voastre, cu mentiunea ca nu vreau sa ma imbrac cu fusta/rochie si nici sa ma apuc de cumparat nu stiu ce tinute scumpe.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Raspunsuri
Gabi_K spune:
ar fi bine sa va intelegeti cu colegele, cum va imbracati. Avand in vedere ca e de la 14, nu cred ca va fi cazul de o rochie de seara. Un costum stil clasic si o bluzita frumoasa e perfecta, asta-i parerea mea.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
roxanaz spune:
exact asa cum zice Gaby, la ora 2 dupa-amiaza nu poti pune rochie de seara si perle. asa ca un deux-pieces office sau o rochie office cu sacou si o bijuterie sunt ok.
Roxana
ellinia spune:
De acord cu fetele. Si noi am avut in wk asta, la sot, si chiar daca a fost seara lumea s-a imbracat in tinute elegante, fara nimic extravagant (ca la nunta sau revelion). Petrecere frumoasa!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
miki68 spune:
Multumesc pentru idei. Chestia cu tinute de nunti, cumatrii etc. era o gluma (din pacate va deveni realitate). Cam asa se vor imbraca mare parte din colege, deci nu am cu cine ma consulta. Nici o clipa nu mi-a trecut prin minte sa ma imbrac ca pentru susnumitele ocazii, insa ma gandeam ca nici cu costum si camasa nu m-as imbraca (asa ma imbrac in fiecare zi). Ma mai gandesc.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Brigit spune:
Eventual o pereche de pantaloni eleganti si o bluza mai deosebita, cu accesorii potrivite, mai ales ca petrecerea e ziua. E si o tinuta comoda, in acelasi timp.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
buli spune:
sau ar merge o rochita neagra - mai de zi - cu accesorii potrivite, poate un pic mai extravagante ca de obicei (cu astea e avantajos ca poti sa le pui cind vrei si sa le scoti cind vrei :))
e feminin si elegant, cred eu
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
carmenpit77 spune:
Tocmai am fost sambata la o petrecere de craciun org de firma la care lucrez. Din pacate nu-ti pot da idei prea multe pt ca petrecerea noastra a fost putin diferita de a ta . Pe scurt a inceput la 8 seara si s-a organizat intr-un PUB. Deci eu am fost imbracata cu cisme, fustita scurta si bluzita cu manceca scurta.
anca_27 spune:
of, cate dureri de cap cu chefurile astea...` eu si cu sotul meu mergem maine la un `banchet de craciun` organizat de colegii lui, de la ora 5 dupa-masa si eu inca n-am nici o idee cu ce ma imbrac. cizmele sunt pana sub genunchi, toc cui, vf fte ascutit, si daca dau iama prin dulap nu gasesc sa-mi placa decat o fusta conica (asa-i spune daca se stramteaza spre genunchi parca)si camasile imi vine sa le fac cadou. deci, mai mult ca sigur c-o sa dau iama prin mall-uri, hipermaketuri si ce mai gasesc in cale imediat. oare o rochie de cocktail merge? tinuta tb sa fie cat de cat sobra ca toti sunt `universitari`...
redai spune:
Fetelor ieri a fost cheful companiei la sot si m-am imbracat intr-o rochita cu maneca lunga pana la grnunchi, din dantelutza. Am cumparat-o special pentru asta. A fost foarte bine.Conteaza mult si localul unde se tine acest chef si firma din ce domeniu face parte.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
ingridnen spune:
La noi este joi petrecerea de Craciun. de la ora 19.30.... si eu nu mai incap in nici o fusta, le-am probat ieri. Am 'luat" vreo 4 kg... de la concediu incoace. Nu stiu ce ma fac... nu am nici timp de umblat, azi test la engleza, maine serbarea copilului la gradi, poimaine iar curs de engleza pana la 19.30 ufff
Ingrid si Cristi 4 ani si 9 luni