Cu ce ne machiem?
In ultima vreme sunt tare nemultumita de trusa mea cosmetica. Dermatograful se intinde, fardul de pleoape se strange, rujul nu rezista nici macar o ora, rimelul lipeste genele intre ele, pudra are aspect fad 
Folositi dermatograf pentru conturul ochilor sau tus?
Ce produse folositi pentru un machiaj rezistent si de calitate?
Orice fapta isi are rasplata ei
Nina
Raspunsuri
iahim spune:
Intra la femina club,acolo sigur vei gasi raspuns!
Incearca noul mascara de la Loreal,la fel si gloss-ul.
Carrye spune:
Demachiant Sephora, Crema de fata Boots, Fond de ten Max Factor Lasting Performance, Trusa de farduri Peggy Sage, Rimel Lancome, Dermatograf Ada ,Blush L'oreal.
Rujuri nu folosesc, doar o vaselina.
petaluda spune:
Eu nu folosesc in mod cotidian pudra si nici fond de ten, deci pt astea nu iti pot face recomandari.
Folosesc insa pentru mascarea cearcanelor anticearcan de la L'Oreal se numeste Touche magique.Este in tubulet cu pensula incorporata, produsul in sina are o consistenta lichida, deci se intinde foarte frumos sub ochi.
Ca rimmel folosesc tot de la L' Oreal Volume shocking, este un rimmel compus din 2 tuburi, fiecare cu pensula lui: intr-o prima faza iti dai cu o substanta alba,usor elastica ce lungeste genele, iar apoi cu un rimmel clasic, negru, cu care acoperi. Problema este insa ca prima substana fiind alba, trebuie sa ai grija sa acoperi bine cu cea neagra, altfel risti sa pari ca ai urdori in gene. Insa am vazut ca Nivea a scos un produs asemanator, tot in 2 faze, unde ambele substante sunt negre. Am sa il incerc dupa ce se termina L' orealul actual. In schimb l' Oreal imi face genele foarte lungi.
Blush-ul, am culori tare luminoase de la clinique, as putea sa spun ca desi imi dau discret cu el totusi seara inca se mai vede in obraji.
Farduri de ochi... cumpar in general culori care imi plac fara sa caut o firma anume. Am si de la Sephora, de la Pupa, Body Shop, Bourjeois si no name...toate mi se aduna in pliurile pleopelor la un moment dat. Singurul fard la care nu am patit asa este cel Dior, insa era un cadou si cu siguranta eu nu imi pot cumpara toate fardurile de la ei.
Creion dermatograf ( eu nu reusesc sa trag o linie dreapta cu tusul, spre rusinea mea ) folosesc marca Erre Due, nu stiu ce e nu am mai auzit de ea, dar scrie pe produse ca sunt made in UE...au culori ,mai speciale in afara de cele clasice si se mentin frumos, si nici preturile nu sunt exagerate ( 4 euro creionul ).
O prietena foloseste dermatograful negru de la Chanel si am vazut ca si la miezul noptii desi il poarta de la 8 dimineata nu se intinde. Insa pretul e mai piperat.
Vroiam sa mai adaug faptul ca tinuta si comportamentul machiajului tine si de tipul de ten si de mediul in care il porti ( fum, umiditate...)
dooku3 spune:
Depinde de ce look vreau sa am in ziua respectiva.Dar in cutia mea cu machiaje gasesti:protectie solara 50spf La Roche Posay,fond de ten Avene,corector stick Avene,pudra Deborah,rimel de doua tipuri de la Maybelline,creioane ochi khol si farduri ochi Chanel,ruj nu folosesc,folosesc stick Nivea(aroma depinde de dispozitie,am trei).Ah,si iarna folosesc de la Vichy,Nutrilogie lips mi se pare ca se numeste.Carrye,nu mai stiu unde am citit ca te plangeai de demachiant(sper sa nu te confund cu alt user),incearca Bioderma Sensiobio H2O solution,curata super bine.
NinaR spune:
A folosit cineva produsele cosmetice Jade? Cele de la tester pare foarte bune d.p.d.v. calitativ.
Nina
ocebine spune:
Nu sint doar costmeticele de vina...ti s-a schimbat cumva tenul? A devenit mai uleios? Ai schimbat cremele de fata?
De obicei un machiaj sta bine pe fata cind are o baza buna...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
NinaR spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Nu sint doar costmeticele de vina...ti s-a schimbat cumva tenul? A devenit mai uleios? Ai schimbat cremele de fata?
De obicei un machiaj sta bine pe fata cind are o baza buna...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Tenul este cam fad si obosit in ultima vreme, orice fac nu merge ca inainte, ma gandeam sa schimb machiajul poate o sa ma simt mai bine.
Am schimbat crema de fata de cateva luni, adevarul este ca nu ma multumeste aceasta crema desi este Lancome, cred ca o sa revin la Nivea.
Nina
Nati spune:
NinaR, daca te descurci la engleza, poti sa cauti pe youtube make-up, si acolo ai sa gasesti tot ce doresti.
Videoclipuri cu explicatii despre ce creme sa folosesti, ce cosmetice, cand si cum sa le combini, ce perii de machiat sa folosesti la un anumit machiaj, ce fond de ten sa folosesti,lichid sau pudra.
Gasesti orice.
Acum iarna la mine tenul se usuca ceva de speriat, imi apar mici pete rosii pe fata,, am folosit crema hidratanta de la Gerovital plant, nu prea ma mai ajuta, asa ca am gasit o crema faina de la Shiseido.
Produsele astea sunt cam scumpe in tara, dar poate gasesti o crema care sa te ajute, poate se mai lumineaza tenul.
Eu nu folosesc fond de ten, de cand cu crema asta, nici nu am nevoie, am un ten frumos si curat.
Trusa mea de machiaj e de la Dior, super buna, fardurile, creion, rimel,rujurile foarte rezistente, mi-am luat si o trusa de pensule pt machiaj, acum ramane sa am indemanare la machiaj sa-mi iasa fain.
Am inteles de la multe fete ca creionul dermatograf Ada, e rezistent si culoarea e faina.
Am incercat cu tus, da imi tremura mana ,de parca nu am dat de pomana niciodata, asa ca folosesc numai creion.
Succes la gasit produsele care te avantajeaza.
XIO spune:
Jade este Maybelline-ul de fapt ![]()
Stiu ca am primit din America parca un rimel incantator de la jade , ulterior am aflat care e firma.
Eu nu ma machiez decat foooarte rar , cand ma plictisiec dimineata :
-Fond de ten Maybelline superstay(cel mai bun pe care l-am incercat vreodata)
-dermatograf Ada
-rimel Maybelline cu periuta de silicon sau pt. volum(waterproof)
-gloss sau un ruj din cutiuta avon (superb este)
-perle bronzante
-fard crema in coltul extern al ochilor
Nu ma indur sa dau multi bani pe un produs(desi aa ar fi normal), cand voi incepe sa ma machiez serios insa ma voi "sacrifica"
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
analessya13 spune:
Demachiant si crema de la Nivea, nu cred ca le voi schimba vreodata, tare bune sunt, mai ales demachiantul.
Am facut o obisnuinta sa ma machiez de cate ori ies si cred ca au fost rare momente in care am iesit nemachiata.
Deci, daca trebuie sa ies, ma dau cu crema, terra abronzanta de la Estee Lauder, creion dermatograf verde de la Shiseido, eventula cu acest creion il folosesc la interior, iar tus negru de la Deborah pe pleoape. Rar folosesc fard de ochi, nu mai imi place si nici nu mai e la moda. Rimelul, de data asta l-am schimbat si rau am facut. Acum am de la Dior dar nu e cine stie ce. Am folosit pana acum Magic Scopic de la Estee Lauder, dar si cel de la Deborah ca e mai ieftin, dar e bun.
Pentru buze folosesc, de obicei, gloss-ul, o nuanta deschisa de maron cu sclipicei.
Per total, machiajul e simplu, dar cu de toate, iar fata nu e incarcata. Eu sunt multumita si zic ca imi sta si bine.