zilele acestea am aflat de la o colega de serviciu de agentia de babysitting Blu Servicii bona ei si-a ales-o de acolo, www.blu.ro. azi am vazut ca numele ei a aparut si pe forum. am auzit numai lucruri bune pana acum. voi stiti ceva? astepta cu nerabdare un raspuns...
buna, cristina!
iti dau eu cateva detalii despre agentia Blu Servicii. Eu am ajuns acolo prin recomandarea unei prietene. Aveam nevoie de o bona pentru fiul meu. Am intrat pe site-ul lor www.blu.ro si am trimis o cerere. Spre suprinderea mea am fost sunata chiar in dupa-amiaza acelei zile de cineva de la Blu si am facut o programare pentru a ma intalni cu cateva persoane din baza lor de date. La telefon am mai dat si cateva detalii despre persoana pe care o cautam. Am fost la ei in pauza de pranz de la serviciu, sediul (la Pta Rosetti)lor fiind foarte aproape de locul meu de munca. Atmosfera de la ei mi-a placut foarte mult, si domnisoara care s-a ocupat de cererea mea a fost foarte draguta. Am vazut 5 persoane, toate mi-au placut, am luat dosarele lor acasa sa le mai studiez putin si a doua zi am m-am mai intalnit o data cu doua dintre doamne. in sfarsit am ales una dintre ele, care este la noi de 3 luni. cam asta e .... poti sa incerci la ei mi se pare o agentie serioasa cu o baza de date bine selectata
Multumesc pentru c-ati pomenit de Blu! eram chiar in cautari (disperate).
De acolo am venit acum juma' de ora. Eu imi caut menajera care sa fie capabila si sa-l supravegheze pe bb cand este cazul.
Am trimis ieri cererea, am vorbit la telefon si astazi am mers sa vad patru persoane - mi-au placut doua, am ales una si de luni... am scapat de calcat rufe!
Agentia mi s-a parut profi si promtitudinea lor m-a incantat. Cred ca este o solutie OK.
Daca o sa mai am detalii, va mai scriu.
Q (Gabriela si bb Dinu)