Implanturi dentare

Implanturi dentare | Autor: coltofeanu

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti despre implanturile dentare ?

Daca si-a facut cineva asa ceva o rog sa ne impartaseasca din experienta sa... cum a decurs operatia, cum se simte dupa implantarea suruburilor, daca este dureroasa samd. ( inca nu am nevoie de asa ceva , dar am citit un material despre implaturi dentare ... si nu mi s-a parut deloc usoara interventia ).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Eu am implant dentar pentru o maseluta.
In martie am avut prima faza,nu m-a durut nimic ,a fost mai usor decat o extractie.
Apoi mi-au pus un bont de vindecare ,aici a fost foarte nostim deoarece a doua zi mergeam din nou sa-l puna la loc.
Acest bont tb sa stea cam 10 zile apoi a urmat amprentarea.
Iar penultima faza a fost cea de proba si apoi implantul definitiv.
Este foarte reusit ,nu doare nimic,m-am obinuit cu el .
Trebuie insa avuta o igiena perfecta a cavitatii bucale.
Daca mai ai alte intrebari iti raspund cu placere.

EVE

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si eu am un implant pe o masea in partea de jos.
La operatie am avut de ales intre anestezie locala si totala si am ales locala. N-am simtit nici un fel de durere, dupa operatie vreo 3-4 zile aratam de parca as fi avut abces minus durerea si tot dadeam cu limba pe acolo ca ma gadilau funditele de la cusatatura.
Dupa 2 luni (pentru partea de sus mi-a spus ca vindecarea dureaza mai mult si m-as fi dus dupa vreo 3 sau 4 luni), m-am dus sa puna bontul ala de vindecare (healing abutment ii zice aici) dar abia in ianuarie ma duc pentru amprentare pentru ca atunci imi intra noua asigurare.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Implantul are suficienta rezistenta cand muscati dintr-un aliment mai tare, organismul il accepta cu usurinta si nu se observa diferenta dintre acesta si un dinte sanatos ? Trebuie respectata o igiena bucala perfecta pentru ca se poate infecta cu usurinta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

La mine e o maseluta normala ,nu se vede diferenta intre ea si ceilalti dinti ,au aceasi culoare ,forma idem si m-am obisnuit foarte repede cu ea.
Pot manca orice ,dar e bine totusi sa nu sparg alune sau nuci sau mai stiu eu ce bomboane tari.Astea in mod normal nu sunt indicate nici pentru dinti naturali .

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

se discuta si aici, mut mesajele: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78491

Roxana

Mergi la inceput