corset
Ma intereseaza un corset care se poarta pe sub rochie. Am vazut mai de mult in Austria, dar pe atunci nu ma interesa ca eram supla. Am de mers la un party si trebuie sa maschez cumva burta ramasa dupa nastere.
Cel pe care l-am vazut era dintr-un material subtire care se intindea foarte tare si presupun ca strangea bine burta.
Ati vazut asa ceva pe la noi? Sau ce alta solutie as avea? Rochia nu e foarte stramta, dar urmeaza linia corpului. Trebuie musai musai sa arat bine![]()
Raspunsuri
RalMar spune:
Mai sunt niste pantalonasi scurti, cu talia foarte inalta (pana la sutien) care strang si colaceii de la burta.
Alynutza spune:
Daca era vorba de pantalonashii la care le facea reclama la teleshopping, poti sa incerci la Family Shopping Center pe Eroilor, la etajul 1 era magazin care vindea direct produsele de la Teleshopping poate au si pantalonii aia (am vazut ca esti din Cluj).
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
amyarabella spune:
Eu sincer pantalonii aia nu ti recomand ,sunt mai mult pt femei mai grase cu totu,eu am probat si nu se vedea mare diferenta la burta.
Si eu am problema asta cu burtica dupa nastere.Se gasesc la Qelle.at un fel de corseturi in genul la care spui u.
mami Amy si bebe Stefan
ena spune:
Exista de la Triumph un astfel de corset.
este super bun si arata foarte bine.
Numai ca e greu de gasit.
ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor
dooku3 spune:
Daca esti cat de cat familiarizata cu Bucurestiul,aici se gaseste asa ceva chiar si la tarabe,in piete(Obor de exemplu).Eu in Cluj nu stiu cum sunt pietele si tarabele,dar poate nu e mare diferenta si atunci gasesti si acolo.Daca vrei ceva mai mult decat piata,la Triumph gasesti,dar greau cum spune Ena.
inuta12 spune:
Ai facut comanda pe site-ul lor? m-am uitat si eu si par foarte ok in conditiile in care si preturile sunt super .
cum ai procedat tu? ma refer si la marime si curier
am 32 saptamani