Unghii tehnice
Buna
Nu stiu daca e corect unghii tehnice dar as vrea o manichiura care sa dureze cat mai mult. O astfel de manichiura am inteles ca e cea cu gel. As vrea sa stiu daca si-a mai facut cineva si amanunte: cat dureaza, e adevarat ca distruge unghia, ce pret....
Pupici
31+ cu
Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM]
[/URL]
Raspunsuri
energy79 spune:
Da,eu am facut cu gel si nu o recomand nimanui!
avantaje:faptul ca in primele zile arata ca scoase din cutie,f lucuiase.luciul si-l pastreaza indiferent ce ai face,nu poate sa sara gelul asa cum sare oja..din pacate cam atat
dezavantaje:unghia e pilita pe toata suprafata ei,automat se subtiaza.dupa cateva zile cresc pielitele,arata ca naiba chiar daca oja(adica gelul)este impecabil,daca tai pielitele se vede gol in partea de sus,automat sar in ochi ca sunt false.
se pot tine max o luna(depinde si cat de repede cresc unghiile tale naturale).cand mergi sa ti le scoata,le pileste pe suprafata lor pana se ia tot gelul!!!normal ca o sa ia si din unghie...daca vei fi tentata sa pui din nou,dupa inca o luna,unghiile tale vor fi din ce in ce mai subtiri de la pilit si mai distruse pt ca nu respira deloc.eu am avut ghinionul sa merg la o neprofesionista desi m-am dus cu recomandari...nu stiu ce a facut gresit dar dupa o sapt se dezlipise gelul de unghii pe lateral,nu la toate unghiile normal dar parea oribil,imi pusese stratul prea gros de parca aveam copite nu unghii,erau ff groase,cand tineam mina intr-un cuptoras sa se usuce gelul ma ardeau unghiile f tare,cica asa trebuia
...m-am dus dupa 2 sapt sa mi le dea jos si a pilit atat de mult din ele ca le-a distrus..au trecut 6 luni de atunci si abia acum incep cat de cat sa isi revina desi cresc cu denivelari...
acum sa iti zic de tipa care mi-a recomandat respectiva manichiurista..ea nu isi taie pielitele,deci nu se vede nasol abolut deloc,ea nu face nici un fel de treaba in casa..deci nu i se dezlipesc niciodata pe lateral...ea isi pune tot timpul,are mai bine de un an de cand isi pune in fiecare luna si deci nu o deranjeaza ca si-a distrus unghiile...groase la ea nu mi s-au parut,dar poate ca i se potrivesc asa groase cu mainile ei mai mari si nu da nasol cum dadea la mine..a costat 40 euro.
vezi si tu avantajele/dezavantajele..
am mai inteles ca exista si acrylic-ul,care este ca un gel insa care se topeste in acetona,deci nu pileste deloc unghia..nu am incercat,nu ma pot pronunta..mie mi-a ajuns experienta cu gelul.
am si o poza cu unghiile in ziua in care mi le-am facut:)daca vrei iti trimit,desi in poza se vad super...in realitate pareau atat de false,desi gelul era aplicat pe ungia mea naturala ca am inteles ca se poate si sa iti puna unghii false si spoi sa aplice gel...
o zi buna!
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg
andanii spune:
da, si eu mi-am facut si imi mai fac manichiura cu gel si o recomand
- imi place tare tare mult cum arata , aspectul este zilnic ingrijit indiferent cata treaba fac acasa, ma refer la spalat vase, curatenie, treburi casnice, deci nu stau cu ele in sus si nu pun mana pe nimic
- conteaza fffff mult cine ti le face, probabil stratul de gel cat de gros pus sau subtire
- mie mi le face tot timpul manichiura french si find la baza incolor nu se vede cum creste unghia, ma dau saptamanal cu oja transparenta si nu se observa unghia acrescuta
- pielitele (cuticulele) de cand imi pune gel nu mi le mai tai, le dau cu crema, cu geluri exfoliante si ulei si s-au diminuat fffff mult ... aproape ca nu se mai vad, sunt in extaz pentru ca deja uram sa le tai saptamanal pentru ca deja cresteau f mari si aratau f neingrijit
- ma tin 5 saptamani fara nici o problema, deja cand se vede unghia crescuta sub albul de la french atunci merg
- referitor la pilit .... sa fim serioase .... unghia creste cam 4-5 mm le luna , si o unghie crescuta are cam 15 mm , de cate ori e pilita o bucata din unghie, acelasi loc poate de 2, maxim 3 ori si oricum creste alta noua la baza si de jos se taie , deci unghia nu ramane distrusa vesnic ca doar se tot inlocuieste nu????
- in cuptoras nu se baga unghiile deodata, se baga putin pana putin ca altfel doare .... doarre din cauza ca se usuca gelul si se contracta , pe mine nu ma doare niciodata deloc
-arata ffff naturale unghiile mele, nici nu spui ca sunt cu gel , sunt facute subtiri , ma refer la stratul aplicat
cred ca te-am lamurit
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
energy79 spune:
quote:
Originally posted by andanii
da, si eu mi-am facut si imi mai fac manichiura cu gel si o recomand
- imi place tare tare mult cum arata , aspectul este zilnic ingrijit indiferent cata treaba fac acasa, ma refer la spalat vase, curatenie, treburi casnice, deci nu stau cu ele in sus si nu pun mana pe nimic
- conteaza fffff mult cine ti le face, probabil stratul de gel cat de gros pus sau subtire
- mie mi le face tot timpul manichiura french si find la baza incolor nu se vede cum creste unghia, ma dau saptamanal cu oja transparenta si nu se observa unghia acrescuta
- pielitele (cuticulele) de cand imi pune gel nu mi le mai tai, le dau cu crema, cu geluri exfoliante si ulei si s-au diminuat fffff mult ... aproape ca nu se mai vad, sunt in extaz pentru ca deja uram sa le tai saptamanal pentru ca deja cresteau f mari si aratau f neingrijit
- ma tin 5 saptamani fara nici o problema, deja cand se vede unghia crescuta sub albul de la french atunci merg
- referitor la pilit .... sa fim serioase .... unghia creste cam 4-5 mm le luna , si o unghie crescuta are cam 15 mm , de cate ori e pilita o bucata din unghie, acelasi loc poate de 2, maxim 3 ori si oricum creste alta noua la baza si de jos se taie , deci unghia nu ramane distrusa vesnic ca doar se tot inlocuieste nu????
- in cuptoras nu se baga unghiile deodata, se baga putin pana putin ca altfel doare .... doarre din cauza ca se usuca gelul si se contracta , pe mine nu ma doare niciodata deloc
-arata ffff naturale unghiile mele, nici nu spui ca sunt cu gel , sunt facute subtiri , ma refer la stratul aplicat
cred ca te-am lamurit
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
exact,tie iti pune stratul de gel subtire si de-aia par naturale si se vad frumos!crede-ma ale mele erau ca noste copite false..nici nu vreau sa ma mai gandesc!si cred ca si de-aia s-au dezlipit pe margini,ca erau prea groase!!sunt de acord si cu durutul in cuptor,chiar acum am vb cu o prietena cat de cat priceputa si imi zicea ca dor cand se pune stratul f gros!deci..de-aia nu te dor!
in alta ordine de idei,sa stii ca referitor la regenerarea unghiei nu iti dau dreptate..intr-adevar creste dar tu iti tot pui,deci se pileste si ceea ce creste si de la pilit ,unghiile cresc cu striatii si denivelari..probabil la tine nu se obs inca pt ca iti pui in continuare..cand vei inceta se va observa..atunci vei vedea si cat e de deshidratata unghia,pt ca nu a respirat atata timp,si cat e de subtire si cum se va exfolia..
insa,da, atata timp cat iti pui in continuu si ai gasit si o profesionista,te cred ca arata super!
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg