Ce doriti doamnelor sa va aduca MOSUL ?

Ce doriti doamnelor sa va aduca MOSUL ? | Autor: elyda

Link direct la acest mesaj

Vad ca se discuta intens despre cadouri pentru familie mai ales pentru copii ,se scriu scrisorele si se fac planuri dar vreau sa stiu si ce-si doresc doamnele de la MOS CRACIUN , ca doar si ele vor sa se bucure de cadourile mosului.ati scris scrisorelele,ati facut listele??

dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

elyda,
eu vreau sanatate, liniste , multa iubire si numai vesti bune de la familia din romania. ceva material nu vreau. poate si pt ca nu tb sa-l astept pe mos sa-mi aduca 1 an lucru pe care-l pot lua si in cursul anului sau cand am nevoie de el.dar asta nu inseamna ca nu ma bucur cand vine cu cate o surpriza.si acuma- tu ce vrei sa-ti aduca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by mathilda

elyda,
eu vreau sanatate, liniste , multa iubire si numai vesti bune de la familia din romania. ceva material nu vreau. poate si pt ca nu tb sa-l astept pe mos sa-mi aduca 1 an lucru pe care-l pot lua si in cursul anului sau cand am nevoie de el.dar asta nu inseamna ca nu ma bucur cand vine cu cate o surpriza.si acuma- tu ce vrei sa-ti aduca?

tu sa-mi dai adresa sa-ti trimit cateva pachete de biscuiti sa iesi din impas...sti tu de ce...eu vreau de la mos sa-mi dea sanatate ,sa am cat mai multi ani in fata sa ma bucur de familie ,sa-i mai dea mamei ceva timp sa facem ultimele sarbatori impreuna...hai ca si un cadou mic...mic asa...simbolic sub brad nu cred ca ar fi lipsit de importanta sa vad ca s-a gandit si la mine.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Greu de spus ce-mi doresc...normal sa fim sanatosi, sa fim linistiti, sa ne bucuram de sarbatori si perioada de vacanta, sa vina mosul cu un BEBE...

Dar ce vreau practic sincer...de mos niculae vreau un pulover cu anchior negru, iar mosul craciun vine cu o vacanta intr-o zona calda si de acolo vom lua si cadoul :))

Sa ne bucuram de orice lucru primit, orice primim si de la oricine vine

Bufi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bufi

Greu de spus ce-mi doresc...normal sa fim sanatosi, sa fim linistiti, sa ne bucuram de sarbatori si perioada de vacanta, sa vina mosul cu un BEBE...

Dar ce vreau practic sincer...de mos niculae vreau un pulover cu anchior negru, iar mosul craciun vine cu o vacanta intr-o zona calda si de acolo vom lua si cadoul :))

Sa ne bucuram de orice lucru primit, orice primim si de la oricine vine

Bufi

ei vedeti??!! despre asta vorbeam !despre cadouri reale,palpabile ,pentru ca nu cred ca este cineva care sa nu se bucure de un cadou oricat de micut ar fi...si daca-l mai aduce si mosul...e "mai mult ca perfectul"!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

elyda
pai daca tot trimiti tine-te bine ca e pt cel putin 6 luni. si sa fie cu cacao si putina ciocolata ca altfel nu da rezultate.face iar pe ea si atunci chiar am ce sa-i cer mosului(pampers pt 1 an sau nervi de otel)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mathilda

elyda
pai daca tot trimiti tine-te bine ca e pt cel putin 6 luni. si sa fie cu cacao si putina ciocolata ca altfel nu da rezultate.face iar pe ea si atunci chiar am ce sa-i cer mosului(pampers pt 1 an sau nervi de otel)

trimite-mi adresa sa-ti...trimit un bax de "biscuiti cu cacao si putina ciocolata' si un bax de rudotel sa stai si tu linistita de sarbatori!si daca esti cuminte iti aduce mosul si un bax de pampers ca mosul de anul asta este taaare generos.alte dorinte asa pentru sufletul tau nu ai?

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Heeei, asta e discriminare Barbatii nu au voie sa scrie si ei ce isi doresc de la Mosu'?
Pai daca tot ai intrebat as vrea si eu un costum nou de schi si o pereche de schiuri noi. Si daca s-ar putea sa vina la pachet cu o excursie undeva la munte ar fi si mai bine. Aaaaa si musai zapada, muuuulta zapada

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

HEHEHEHEHEH ...pai cum sa nu ne dorim si noi ceva ,toate femeile au cate o dorinta sa le aduca un mos ceva.
Eu sanatate mie si familiei , sarbatori linistite imi doresc si voua va doresc la fel.
Siii....hmmmm....eu Mosule as mai vrea o genta LV ca am fost cuminte anul acesta si pana acum tot nu m-am indurat sa imi i-au singurica !!!!

Sarbatori fericite!!!!!!

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

SANATATE LA TOTI!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

...O pereche de cizme noi as avea nevoie, iar pt. sufletul meu....un pulover rosu.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput