posta romana
![](images/user_woman.png)
Posta noastra e de-a dreptul sub orice critica .
Am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire si de 3 saptamani astept confirmarea. Am incercat sa vad pe site-ul lor situatia trimiterii si nu pot ca imi trebuie un alt cod decat cel scris pe chitanta. Cel scris pe chitanta e format din 4 cifre.
O sa fac reclamatia dar pe mine ma interesa ca scrisoarea respectiva sa nu se piarda. Sunt indignata si nu stiu cum sa fac sa-mi recuperez scrisoarea sau macar sa stiu daca a ajuns la destinatie.
Raspunsuri
cait spune:
Stai linistita ca nu numai in Romania se intampla si aici mi-au pierdut o scrisoare recomandata numai ca au avut bunul simt sa-mi ramburseze banii si inca ceva in plus pentru disconfort..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Ho ho ho...am postat si eu la cat sunt de neseriosi si cred ca nu odata..
La mine in zona cred ca postasul nu-si face treaba. Am sa-l reclam. Eu am fost singura care n-am primit vederea trimisa din Italia (restul le-au primit), nu primesc instiintarile de la Finante referitor la taxele restante sau reviste;e de la Quelle, uneori nici Metro sau Selgros....etc
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
ankalaura spune:
Pe mine ma scoate din minti lalaiala tanticilor de la noi de la oficiu. "Sistemul" sau "programul" care nu merge fix cand vreau eu sa platesc impozitul. Care m-a facut, nu o data, sa platesc penalitati pentru intarziere, pentru simplul fapt ca eu nu am timp sa ma postez in fata postei de 5 ori pe zi, doar-doar le va functiona ce trebuie....
Niciodata ele nu stiu unde se gaseste un pachet. Niciodata nu se uita sa vada ca pe fituica de la postas scrie ca ai 2 pachete, iar ele iti aduc numai unul... Noroc ca citesc eu, si le spun "nu va suparati, mai trebuie sa fie unul..."
Ma scoate din sarite "aleatoriul". Eu primesc pachete din UE. Desi de dimensiuni similare, greutate similara si de la acelasi expeditor, uneori gasesc expeditia in caiet (hartoaga aceea cu foi galbejite, vesnic "cusute" cu sfoara....), alteori nu. Care e criteriul? Nu este clar.
Un lucru este clar - in ultima luna, sunt 6 pachete care nu mi-au ajuns si pe care nu am nici o posibilitate de a le urmari. Daca ar fi fost mereu trecute in jenanta hartoaga cusuta cu sfoara, as fi putut vedea daca au trecut macar pe la oficiul meu. Asa, nu am nici pic de habar.
Daca poate face reclamatie expeditorul, bine. Daca nu, ura si la gara. Ghinion de nesansa!
Asta despre mine personal
Despre altii, nu o sa inteleg nici sa ma picati cu ceara cum de sunt atatea mamici cu nou nascuti in brate, dispuse sa stea atata la coada pentru nenorocita aia de alocatie, in loc sa isi faca un card si sa primeasca banii in cont, pentru binele lor.
Nu pot sa inteleg de ce stau atat de multi la coada pentru facturi de telefon sau de electrica, ca sa afle, ajunsi in fata, ca "nu merge programul".
De fapt, inteleg. Din habarnism, din lene, din obisnuinta....
Rar face careva galagie, rar intreaba cineva daca se intoarce tantica respectiva la birou, plecata fiind de vreo 15 minute, nu-se-stie-unde....
Si ne consolam cu "asta este" - sau, ne ramane sa ne mutam in alt cartier, unde, poate, vom gasi o tantica mai implicata in munca ei de oficiant.... Oare??
Deci, noi suntem singurii care alimentam starea asta de fapt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Am patit-o si eu cu posta asta.TRebuia sa primesc ceva de la cineva si ce credeti:nici in ziua de astazi nu am primit.Am tot cautat,am facut reclamatie dar nimic si m-am lasat pagubasa.
De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.
liliana73 spune:
buna . nu fiti suparate pe cei care lucraza in posta fiti insa suparate pe sistemul si pe programele care ne sint puse la dispozitie .eu lucrez in posta dar nu cu publicul ce bine dar eu nu invinuiesc pe cei ce lucreaza ci sistemul in sine si pe programele minune de calculator care sint de invidiat stai pentru o scrisoare si 5 minute ca sa se proceseze .cu pierderea se prea poate posta nu inseamna numai termopane si gresie pe jos ,mai inseamna si praf munca si iar munca . chitante de mina ,de calculator si iar de mina ..
Oliv75 spune:
Ati vazut in reclama tv ca posta romana functioneaza pe baza principiului "din mana-n mana..."; acu' ce sa faci daca unu' are degetele mai rare si scapa cate-o scrisoare?
ankalaura spune:
Ei, lasati, ca posta mai inseamna si program in ture, juma' de zi la servici, jumate liber (a da, stiu, o sa mi se spuna ca se lucreaza si sambata,....), mai inseamna si lene si dezordine - nu vad de ce e vinovat computerul pentru dezordinea de la pachete......
Este drept ca mori acolo pana iti iese o chitanta - daca ai in fata pe unu' cu taxe de magazinaj, mai bine vii altadata!
Este drept si ca nu e usor sa lucrezi cu tot felul de oameni, care mai nervos, care n-are ochelarii la el, care n-are pix, care n-are timp....
Si totusi, cred ca s-ar putea face mai mult!
eve44 spune:
Am fost si eu zilele astea sa ridic alocatia baiatului meu(am primit cu intarzierea carnetul de alocatie).
Ma duc dimineata la ora 8.Stau frumos la rand ,in fata mea doua persoane ,la celelalte ghisee nu era nimeni ,iar functionarele stateau la povesti.
Merg si intreb "unde sa sa ma asez ptr alocatie?",imi raspunde sec "la colega",adica acolo unde era deja coada.
Cand ajung in fata ,imi spune cucoana sec"Mergeti in alta parte ,eu sunt ocupata!".
Ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ,unde anume sa merg daca ea e singura care distribuie banii de alocatie.Imi spune ca sa merg la alt oficiu postal,in zona.
Dupa ce ii raspund ca nu e normala atitudinea ei ,imi da replica "Scrisul dupa coperta nu este acelasi cu cel dupa fila de cec!".
Pai era si normal sa nu fie la fel ,pe coperta a scris invatatoarea ,iar fila de cec era completata de mine ca parinte ,normal si logic ,alt scris ,alta culoare de pix.
Bineinteles ca dupa un scandal de zile mari am primit banii.
Dar oare e normal ce se intampla?????????
Bine ca din ianuarie scapam cu alocatiile de catre aceasta Posta!!
EVE
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Criss75 spune:
Serviciile postale sunt sub orice critica la noi. Se incaseaza de toate, dar nu au nici programe puse la punct, nici personal competent. Staaaaai la rand, in timp ce functionara se chinuie sa caute tastele, apoi se blocheaza calculatorul, si cand in final dupa vreun sfert de ora ajungi la ghiseu, iti spune sa te duci dincolo la colega. Sia iar' mai stai un sfert de ora....
Criss si Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Si vs mai spun un lucru, dupa parerea mea alarmant: de fiecare data cand am fost la posta, exista cate un om care se certa cu functionarele. te pot duce la infarct... Serios!!! Tot timpul era cineva cu nervii la maxim acolo...
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi