adenofaringita
Dupa ce de o luna si jumatate fetita mea traieste sistematic cu antibiotice, prescris si injectat cu atata usurinta de cei de la Spitalul Elias (cred ca e deja o cultura a antibioticului, si nu cred ca e unicat acest spital) pentru diferite diagnostice (pneumonie, penumonie virala, bronsita acuta), astazi am fost la doctorul Stanciu...el a pus diagnosticul de adenofaringita acuta...am dat o cautare pe net dar n-am gasit ceva fff concret...daca ati trecut prin asta, spuneti-mi cate ceva despre simptome, despre modul de manifestare, despre ce fel de tratament ati urmat...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
Noi am trecut acum o luna prin episodul asta si ne-am facut bine cu tratamentul dr Stanciu. Ca simptom principal colcaia de muci in gat. Pe nas ieseau ff putin dar in gat era plin si cum nu stia sa scuipe....iti dai seama.Urmeaza tratamentul si stai in casa cu el nu afara.
Multa sanatate!
livia72 spune:
Si noi avem cam aceleasi simptome si din pacate mai luam un antibiotic. Restul: paracetamol, vit. C, picaturi (vibrocil, pivalone, ser fiziologic, sterimar)si cam atat. Dl. doctor Stanciu ce v-a recomandat ca si tratament?
Va rog spuneti-mi si mie, poate ma duc si eu la el.
Livia, mami de Alex(10.11.2002) si Irina (19.01.2007)
alinusha06 spune:
Probabil ca daca ai fi citit postarile mele referitoare la cadrele medicale din spitalul elias -pediatrie,si la acelasi tratament prescris de ei indiferent de diagnostic acum copilasul tau nu ar mai fii suferit atat de mult(cum de altfel a suferit si al meu)dar asta este bine ca ai ajuns la dr stanciu care sigur ti-a prescris un tratament fara antibiotic si care probabil ti-a spus ca boala copilului a fost tratata mult prea agresiv,dar cred ca acum ve-ti reusi sa scapati de raceala,eu te sfatuiesc sa cumperi batista bebelusului pt a-l ajuta sa elimine mucozitatile,crema pulmex baby ,apa de mare-sterimar sau marimer si sa sa ii administrezi trat prescris de dr stanciu.
sanatate multa
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 

24sapt
livia72 spune:
Dar in ce consta un astfel de tratament prescris de doctorul Stanciu? Batista bebelusului o avem si o folosim din plin.
alinusha06 spune:
La noi de exemplu a constat in ambroxol,pufuri cu spray becotide(pt ca haraia f tare),pulmex baby si ketof,dar am reusit sa ne vindecam a mea fetita tusea noaptea cate 3-4 ore fara oprire ,pana voma si haraia f tare asta dupa 2 sapt de gentamicina intravenos administrata la spital la elias fara rezultat.
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 

24sapt
livia72 spune:
Multumesc mult. O sa vad cum pot sa ajungem si noi la el. Deocamdata nu haraie decat cand curg mucii rau si ne luptam din greu sa-i scoatem cu batista si cu tot felul de chestii.
Sanatate la toti bebeii.
Livia
clau2toma spune:
Eu de Elias pediatrie sa nu mai aud nimic ,Ma mir cum de nu v-a pus diagnosticul de enterocolita ca alt diagnostic eu cred ca nu mai stiu .Acum cand s-a inbolnavit copilul ,ca sa evit aglomeratia pana la Grigorescu ,am ales sa ma duc la urgenta la CFR2 pediatrie si am ramas muta de uimire de ce personal calificat si bun in ale meseriei am dat .
Monica-Elena spune:
La noi tratamentul dat de dr Stanciu a constat in Sinupret, Aerius, Karvol si sterimar la greu Si in caz de nevoie rinonef-T picaturi in nas cate una in fiecare nara de 3 ori pe zi dar doar la nevoie.
catrinutza spune:
Fetelor se pare ca multe sunteti "incantate" de tratamentele...de fapt tratamentul unic de la Elias...sper ca a fost ultima oara cand am calcat pe acolo...eu cel putin nici nu imi mai imaginez, indiferent de ce va fi, sa mai calc cu copilul pe acolo...
Noua Stanciu ne-a prescris totusi antibiotic...probabil ca sa suplineasca pe cel dat de la spital pe care mi-a spus sa il sistez...
Ne-a prescris Klacid, Sinupret si Aerius...de asemenea ne-a dat sa ii facem si niste analize legate de nivelul imunitatii (proteina C-reactiva, IgE totale, imunograma si hemograma...sau leucograma...din scris pot fi amandoua)...din cauza vitezei cu care consulta mi-a scapat sa il intreb exact ce e si unde sa le fac...
Acum am terminat cu tratamentul de la Elias si stau si ma gandesc daca sa continui cu antibioticul prescris de Stanciu sau s-o las in pace...ea acum e bine, nu mai are muculeti si tuseste fff rar...
Clau...te primesc oricum la CFR2??? eu am nascut acolo, dar n-am stiut ca au si pediatrie...oricum sunt convinsa ca sunt conditii superioare Eliasului, care a ramas codas la capitolul asta...
Si vad ca si tu ca si Flore ati avut experiente "inaltatoare" cu Eliasul...
Oprescuflore...am citit postarea ta...un pic prea tarziu dupa ce am inceput ultima runda de antibiotic...intr-adevar ultima aoara am avut senzatia ca ii baga antibiotic aiurea...chiar i-am spus doctoritei carja, care cica e doctorita noastra, daca e chiar necesar atata antibiotic, chiar nu se poate fara si mi-a spus ca ii da inainte sa se complice iar cu pneumonie...
Si Mariucu la fel tusea pana se inverzea la fata si voma si sufletelul din ea....
Batista bebelusului e obiect la cinste in casa acum...nu pot sa imi imaginez cum as fi putut sa ma descurc fara apartul asta in conditiile inc are ii curgea nasucul ca de la robinet stricat....
Monica-Elena...si la noi tot colcaiala de muci, dar iesea si pe o parte si pe alta...de ffff julte ori tusea in crize pentru ca erau asa de multe mucozitati incat i se obturau caile respiratorii si gatutul si nu mai putea respira...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."