Buna,
Ma intereseaza locuri de cumparaturi ieftine in Bucuresti, de haine si piese auto, in afara de Europa. La Dragonul Rosu sunt ieftine sau e mall cu preturi de lux? Si e deschis numai pana la ora 2? asa am vazut pe site.Va multumesc
quote:
Initial creeata de rapsody
Buna,
Ma intereseaza locuri de cumparaturi ieftine in Bucuresti, de haine si piese auto, in afara de Europa. La Dragonul Rosu sunt ieftine sau e mall cu preturi de lux? Si e deschis numai pana la ora 2? asa am vazut pe site.Va multumesc
Depinde ce intelegi prin ieftin...am fost si eu odata in Dragonul ala si am plecat mancand pamantul.
Numai chinezarii, de cea mai joasa calitate.
Foarte, foarte putine chestii cat de cat acceptabile dar nu ieftine. Oricum, dupa parerea mea, nu merita.
Piese auto, poate incerci si tu sa te opresti la o marca.
Sau vrei sa vinzi mai departe?
Bucuresti este ultimul oras de unde poti cumpara ieftin...
Mersi pentru raspunsuri. Nu, nu vreau sa vand nimic, vreau sa fac eu o plimbare la Bucuresti si cu ocazia asta sa ma uit dupa ceva haine si niste piese pentru Clio, de fapt un proiector de ceata care s-a spart.
Ma gandeam ca stiti ceva locuri gen depozite cu preturi mai acceptabile. Am auzit ceva despre Vitan, pe unde este?
incearca miniprix. e unul in romana langa mc, unul pe mihalache langa pta victoriei, unul in otopeni aproape de aeroport.
diana si
david 03.12.06
Un miniprix s-a mai deschis si in Militari, vis-a-vis de Metro, la iesirea spre autostrada Buc-Pitesti.
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
http://tt.lilypie.com/8DhGp2.png