Pentru fetele din US - intrebare

Pentru fetele din US - intrebare | Autor: bumpi

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

As vrea sa imi comand niste produse Burt's Bees din US. Eu sunt abonata de mai multa vreme la newsletter-ul lor, dar nu mi-am cumparat niciodata produse de la ei. Acum mi-am facut timp sa stau si sa le studiez si ar fi cateva pe care as vrea sa le cumpar.

Voi ati folosit produsele astea? Ce parere aveti despre ele, merita cumparate? Ei zic ca sunt aproape 100% naturale (De altfel dau si lista de ingrediente).

Preturile nu mi se par mari, avnd in vedre ca snt produse naturale. Sau sunt cantitati mici? Asta recunosc ca n-am mai verificat.

Am avzut ca nu fac shipping in Ro, dar asta o rezolv eu cu prietenii din State. Ma intereseaza strict parerea legata de produsele in sine.

Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumpi spune:

hai mai, chiar nimeni n-a folosit produsele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Bumpi, eu am folosit numai balsamul de buze si pare OK, e foarte racoros si are si un pic de gloss in el.
De ce nu intrebi pe forumul fetelor americance, sunt sigura ca iti vor raspunde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

in afara de balsamul de buze despre care spunea si andrushca, eu am mai folosit si crema de indepartarea cuticulelor si o sol intr-un tub gen roll-on pt cosuri....ambele mi-au placur foarte mult...am mai incercat pasta de dinti dar mi s-a parut ca are un gust foarte pregnant si ciudat si crema de maini care mi s-a parut foarte unsuroasa

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am avut diverse produse de la ei, dar niciunul nu m-a impresionat incit sa vreau sa-l mai cumpar si a doua oara.
Sint OK si atit.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Am primit cadou la un moment dat o crema de buze si una pentru cuticule. Am apreciat cadoul, le-am folosit de doua-trei ori, dupa care au ramas uitate intr-un colt. Senzatia era diferita de cea a produselor pe care le folosesc in mod obisnuit, nu in rau, dar nu m-am obisnuit eu - nici nu m-am straduit prea tare.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumpi spune:

Mersi fetele de raspunsuri

Pe mine m-ar interesa scrub-uri, creme, balsamuri de par etc., genul asta de produse. Mai astept pareri...

Lai, in ce sens ai avut o senzatie ciudata? Poti sa dezvolti putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nici eu nu le-am incercat ca mi s-au parut prea grase pentru tenul meu cobimbat si sunt in cantitati mici si din cauza asta mi s-a parut pretul prea ridicat.
De curiozitate o sa incerc cate ceva

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mi se pare mie sau am vazut produsele astea la target? nu le-am folosit, evident, ca mi-am adus botega verde din italia :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pentru toate produsele cosmetice poti gasi reviewuri pe net. E cel mai simplu sa vezi ce parere au consumatorii acelui produs. Cauta numele produsului+ review.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

quote:
Originally posted by philip

mi se pare mie sau am vazut produsele astea la target? nu le-am folosit, evident, ca mi-am adus botega verde din italia :)

philip&andreea

Da, produsele astea se gasesc si in reteaua Target. Nici pe mine nu m-au impresonat prea tare.

15+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput