Chiuretaj sau nu?????

Chiuretaj sau nu????? | Autor: madina71

Link direct la acest mesaj

Nici nu stiu cum sa incep....
Ei bine, ieri am facut 2 teste de sarcina si amandoua au iesit pozitive...Cand am vazut nici nu am stiut cum sa reactionez: sa ma bucur sau nu...Am un bebe de 9 luni si ziceam ca mai vreau un copil insa parca nu asa de repede...Am incercat sa vad viitorul, perioada de sarcina, cum ma voi descurca cu un bebe mic si alt copilas care va avea cand as naste 1 an jumate....Nu am nici socri nici parinti fiindca au murit, deci nu are cine sa ma ajute .... Si sotul meu a fost bulversat cand i-am spus, pe de-o parte se bucura, dar pe de alta parte!!!!NU stiu ce sa fac, de ieri ma framant!!!!
Avort nu am facut niciunul pana acum, si parca nu as avea constiinta impacata sa fac unul acum....cu toate astea, viata mea revenise la normal, eu mi-am revenit dupa sarcina, bebe a mai crescut....
Nici nu ma asteptam sa mai raman insarcinata, mai ales ca dupa casatorie nu am ramas insarcinata ani de zile....un doctor chiar imi zisese ca s-ar putea sa nu am niciodata copii....Nu stiu...
Bineinteles ca si sotul are un cuvant de spus dar eu sunt cea care trebuie sa ia hotararea...
Nici loc nu prea avem, avem apart cu 2 camere si de ani de zile ne tot chinuim sa ne mutam, sa facem ceva dar nu ne-a reusit nimic....
Poate ca e urat din partea mea ca gandesc asa, un copil ar trebui sa fie motiv de bucurie...dar... eu incerc sa fiu sincera....
Voi ce ati face???
Spuneti-mi ....puneti-va in situatia mea si spuneti-mi sincer ce hotarare ati lua....poate asa ma voi decide mai usor!!!!!

bebe Adrian 20.01.2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

nimic din viata noastra nu e intamplator eu as zice sa te bucuri ca ai sansa asta sa ai doi copii si eu il astept pe al doilea si mai cred ca daca faci o alegere corecta viata te va rasplati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Stiu ca e greu, dar nu renunta la copil.Gandeste-te cum te simteai in perioada in care doctorul ti-a zis ca nu poti avea copii.
Si ce daca sunt 2 camere, cati dintre noi nu au trait in 2 camere?
Si e greu la inceput dar ce bine o sa le fie copiilor ca sunt de varste apropiate.
Bucurati-va de ce v-a dat Dumnezeu.Fii convinsa ca EL toate le rezolva...

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Din punctul meu de vedere,al unei aspirante la statutul de mama de 8 ani,fara succes evident,eu zic sa pastrezi copilul.DAR..evident ca eu sunt subiectiva si fiecare le stie p'ale lui......

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Initial creeata de madina71

... Am un bebe de 9 luni si ziceam ca mai vreau un copil insa parca nu asa de repede...

--------
pai si daca nu intentionai asa repede, de ce nu ai luat masuri de precautie? cum spuneau si fetele mai sus, aminteste-ti cum era cand doreai si nu venea ...

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Eu nici nu m-as gindi la avort!
Am bb de 10 luni si daca as ramine acum gravida as fi bucuroasa.
Multe mamici ramin gravide mult mai repede decit la interval de 9 luni.
O sa fie bine, citi nu cresc doi copii in aceeasi camera.
Noi am fost 4 copii in 3 camere. Copilaria a fost ca un vis minunat.
E asa de frumos sa ai frati.
Eu cred ca fizic te-ai refacut si esti pregatita pentru o noua sarcina.
Gindeste-te bine.. un avort te poate marca mult mai mult decit crezi.
Eu as incepe sa iau vitamine si m-as purta ca si cum as fi insarcinata (zero alcool, tutun) chiar daca nu ai facut inca testul de singe care sa confirme 100% sarcina.

vizioneaza clipul asta:
http://www.youtube.com/watch?v=tzoxJ05Y1d4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am ramas insarcinata cu bebe3 cand fetita mea avea 9 luni si putin.Si la noi a fost putin "socant", dar Dumnezeu nu da mai multe decat poti duce.Multe se aranjeaza in timp, si gandeste-te ca este o sansa pe care o ai acum.Profita de ea si fii puternica.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Pastreaza copilul , e un dar minunat de la D-zeu.O sa te descurci tu cu toate.

Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

un copil e un dar de la Dumnezeu. bucara-te de el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Fara doar si poate...pastreaza copilul!

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

http://tt.lilypie.com/8DhGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

si eu zic la fel,pastreaza copilul,va fi o maaare bucurie si pt voi dar si pt copilul pe care il aveti deja,va avea cu cine sa se joace pt ca vor fi de varsta apropiata si in plus cati oameni nu isi doresc asa diferenta intre copii
iar restul nici nu te gandi la neajunsuri,astea vor fi mereu..
succes in luarea deciziei si sa ne spui si noua ce ai hotarat

ps:eu una nu as mai face avort nici daca as sti ca "mor",te marcheaza pe viata

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput