Pentru prajituri (negresa), se poate?! Vreau sa evit margarina si ma intreb daca o pot inlocui cu putin ulei.
"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)
quote:
Initial creeata de ML
Pentru prajituri (negresa), se poate?! Vreau sa evit margarina si ma intreb daca o pot inlocui cu putin ulei.
"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)
BUNA
CHIAR ASEARA AM FACUT NEGRESA DE POST
RETETA DE GLAZURA
6 LINGURI DE ZAHAR
6 LINGURI DE ULEI
6 LINGURI DE APA
2 LINGURI DE CACAO
SE AMESTE SI SE FIERB PE FOC PANA SE FACE CA O SMANTANA
SE LASA LA RACIT
EU O PUN DUPA CE SE MAI RACESTE PRAJITURA CA SA NU SE TOPEASCA
alexa, daca tot ai dat reteta de glazura, nu vrei sa dai si reteta de negresa?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
eu am facut acum cateva zile reteta www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13667/Negresa-de-post/" target="_blank">Asta si mi-a iesit taaare buna uite aici pozica mea
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
CU CE MAI MARE PLACERE VA DAU SI RETETA DE NEGRESA
DECI
1 BORCAN 400 g DULCEATA(ESTE BUNA ACEEA CARE ARE BUCATELE DE FRUCTE)
1 CANA ULEI
1 CANA SIFON
1/2 CANA ZAHAR
2 CANI SI JUMATATE DE FAINA
1 LINGURITA BICARBONAT STINS IN OTET
2 LINGURI DE CACAO
ESENTA ROM
SE AMESTECA TOATE INGREDIENTELE DE LASA 10 MIN SA SE ODIHNEASCA
SI SE COACE
DUPA CE SE SCOATE SE LASA SA SE RACEASCA PUTIN SE PUNE GLAZURA DE MAI SUS SE PUNE NUCA DE COCOS SI GATA