acum 1luna si ceva mi-am facut analizele hormonale si nu mi-au iesit deloc bine..doctorul mi-a dat k tratament anticonceptionale diane 35;am 23de ani si precizez k este prima data knd iau pilule..pana aici totul ok...aseara am terminat prima folie,dar vreau sa zic k aproape pe toata durata(fara cateva zile,nu mai retin exact)am avut sangerari maronii, care nu erau f abundente..primele zile nu m-a deranjat nimic,insa,dupa cateva zile,am avut niste dureri de cap ingrozitoare,stari de voma,sani durerosi(pt aceste lucruri nu imi fac griji pt k am inteles k sunt normale primele3-4luni pana mi se obisnuieste organismul cu ele)insa ma deranjeaza sangerarile maronii.nu stiu ce sa fac,imi vine sa opresc pastilele pt k aproape2saptamani mi-a fost foarte rau si cred k de la ele;ce ar trebui sa fac?cand ati inceput sa luati anticonceptionalele,ati avut astfel de sangerari si stari de rau?sa-i spun doctorului sa imi dea altceva sau sa ma fortez si sa le mai iau macar o luna si dup'aia sa merg la el????
Nicole, eu zic sa te duci sa vorbesti cu medicul. Stie cel mai bine ce se intampla cu tine, mai ales ca ai zis ceva de o dereglare hormonala.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci