Criminalii producatori de medicamente!

Criminalii producatori de medicamente! | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Vad de cateva zile la tv stiri de genul "fabricantii romani de medicamente s-au hotarat s anu mai produca medicamentele ieftine". De exemplu Nitroglicerina, bunica mea a fost bolnava de inima cam ultimi 30 de ani din viata si s-a mentinut cu medicamentul asta. Imi aduc aminte perfect cum de multe ori cand facea o criza, baga repede o nitroglicerina sub limba si peste un timp se simtea iar bine.
Ce ne vom face noi daca vom ajunge in situatia asta? Eu una am toate sansele sa o mostenesc pe bunica mea, de unde o sa mai iau eu acea pastila salvatoare de vieti? Se pare nu am nici un avantaj ca medicina a evoluat, ca traiesc vremuri moderne ci dimpotriva, traiesc vremuri in care banul dicteaza iar vietile oamenilor nu conteaza in fata banului.
Cand eram copil sau adolescenta speram ca pana voi ajunge eu batrana se vor descoperi atatea remedii si tratamente ca oamenii or s amoara dupa 100 de ani... din pacate se pare ce mai rau decat pe vremea bunicilor nostri, sa ne rugam sa ramanem sanatosi ca societate nu ne va ajuta cu nimic daca vom ajunge la mana ei.
As vrea sa-l privesc in ochi pe acela care a luat hotararea asta, de a scoate din fabricatie medicamentele ieftine pentru ca nu sunt rentabile, si sa-i spun vreo doua.... de fapt chiar i-as da vreo doua

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Nitroglicerina a aparut din nou pe piata.In afara de asta exista si alt medicament cu aceeasi substanta - Nitromint -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Au spus si la stiri ca vom avea nitroglicerina din import dar nu exact ca a noastra ci cu o concentratie mai mica si cu ceva in plus la pret.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unguru spune:

Traima in Romania !!!si asta ne ocupa tot timpul!!!
o sa ajungem sa apelam la altii din afara sa putem supravietuii !!

Mergi la inceput