CREMA DE NOAPTE - pro sau contra

CREMA DE NOAPTE - pro sau contra | Autor: brindusa2

Link direct la acest mesaj

Salutare! Folositi creme de noapte pentru fata?
Sau tenul trebuie lasat necremuit noaptea pentru a putea respira?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

folosesc... asa tenul se hidrateaza dupa o zi de machiaj...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Este chiar indicat.... daca te uiti in general cremele de noapte sunt cu un ingredient in plus gen acid hialuronic, coenzima Q10,polifenoli etc si sunt si ma scumpe. Noaptea pielea asimileaza mult mai bine si se reface. Deci obligatoriu dupa demachierea zilnica se pune crema de noapte si o crema de ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Mie mi se pare ca o crema de noapte are chiar mai mare efect decat una de zi. De cate ori am folosit numai crema de noapte, pielea arata mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

DA , categoric Da

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by andanii

DA , categoric Da

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Eu folosesc doar crema contur ochi, crema de noapte nu folosesc, dar cred ca e cazul sa imi cumpar.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

oooo,da ! este ceea ce-i trebuie tenului pentru a se hrani dupa ce toata ziua l-am acoperit cu machiaj ,praf si alte ...mizerii.o crema contur pt ochi si una de noapte pentru ten este o.k.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Este foarte importanta crema de noapte. Eu ziua folosesc crema foarte rar, numai iarna si nu zilnic, dar crema de noapte o folosesc mereu. In crema pe care o folosesc de obicei mi-am pus cateva picaturi de vitamina E, si am vazut ca dimineata tenul pare mult mai odihnit si mai neted ca de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Da, folosesc si eu crema de noapte, de la Avon. Am luat-o ca asa am avut chef.
Acum sa nu radeti de mine dar eu ma spal dimineata si seara pe fata cu sampon pt. bebelusi cu musetel. Am avut ceva probleme cu tenul, imi tot merge pielea si se inroseau portiunile respective. Nu am mers la medic, dar am mers la magazin si m-am tot gandit ce ar fi bun pt. treaba asta si am luat acel sampon. Il folosesc de un an de zile si de atunci nu mai am probleme. Am fata curata si frumoasa. dimineata dupa ce spal fata cu sampon ma dau cu crema nivea pt. bebelusi.. Fon de ten nu folosesc, nici pudra. Doar imi machiez ochii.
Crema de noapte de la Avon e buna, intra bine in piele si chiar imi simt fata hidratata. Poate o sa trec si eu la un moment dat la o crema mai cu renume.
Va pup si va doresc sa aveti o fata curata si frumoasa.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Sigur ca folosesc ! De muuulti ani ! Crema de zi Nivea Q 10 si crema de noapte tot Nivea Q 10.

Ingrid si Cristi 4 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

De curand am inceput si eu, pana acum doar ma demachiam dar de cand cu sarcina tenul meu are mari probleme si parca nu mai are stralucirea de alta data, parca a imbatranit mai rau decat mine,a devenit accneic, ceea ce nu credeam ca o sa patesc vreodata. De cand am inceput sa imi dau cu crema de noapte parca a inceput sa isi mai revina. E mult mai bine acum, numai in perioada ciclului este durereeeeeeee.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput