anticonceptionale fara cm

anticonceptionale fara cm | Autor: criu

Link direct la acest mesaj

am nascut acum 2 luni si inca nu am ciclu nu mai alaptez de la o luna pot sa iau anticonceptionale fara sa-mi vina ciclu pentru ca asta mi se pare cea mai sigura metoda

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Din cate stiu eu, anticonceptionalele se iau din prima zi de CM. Mi se pare ca se puteau incepe si cu cateva zile intarziere, dar daca tie inca nu ti-a venit deloc dupa nastere, nu stiu ce sa spun. Cel mai bine ar fi sa consulti un medic sau macar sa vorbesti la un cabinet de planning.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Daca nu mai alaptezi iti va veni in curand ciclul, mai asteapta putin si ia-le cum trebuie.
Exista niste AC mai putin agresive care se recomanda in alaptat dar nu mai stiu cum se numesc.
Insa eu te sfatuiesc sa mai astepti putin, sa lasi organismul sa se regleze dpdv hormonal.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

quote:
Originally posted by J G

Daca nu mai alaptezi iti va veni in curand ciclul, mai asteapta putin si ia-le cum trebuie.
Exista niste AC mai putin agresive care se recomanda in alaptat dar nu mai stiu cum se numesc.
Insa eu te sfatuiesc sa mai astepti putin, sa lasi organismul sa se regleze dpdv hormonal.J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

E vorba de Exluton.

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Din cate am inteles, ea nu mai alapteaza acum, deci nu s-ar justifica utilizarea unor pilule care se iau ca sa nu afecteze alaptarea. Eu oricum iti recomand sa astepti pana iti va veni ciclul, nu va mai dura asa mult iar pana atunci nu-i moarte de om daca folositi prezervativul. Pana atunci du-te si vorbeste cu un medic de la planning, care iti poate recomanda pilulele potrivite pentru tine. Nu le lua dupa ureche!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput