fara gluma...epilare cu anestezie locala?!

fara gluma...epilare cu anestezie locala?! | Autor: Tdi

Link direct la acest mesaj

dupa ani de zile de dat cu lama pe o "zestre" care ar face invidioasa orice maimutza, m-am hotarat sa ma epilez altfel!
faza e ca nu mai suport durerea! pe vremuri foloseam ceara si as vrea sa revin la ea dar, macar prima tura pana scot radacinile seculare as avea nevoie de putin ajutor... am o crema anestezica (contine lidocaina) si ma bate gandul s-o folosesc!
oare se poate? s-a mai epilat cineva cu anestezie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Tdi, am inteles ca de la Babyliss este sau va apare ceva aparat cu 'patchuri' care epileaza fara durere. Pe siteul lor inca nu vad aparatul asta, dar l-am vazut intr-un catalog cu oferta pentru decembrie 2007. In Romania se vor vinde prin Real si un lant de farmacii... am uitat care...

Uite despre www.babyliss.com/uk/pagegamme.php?id_gamme=21" target="_blank">asta vorbeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

daca dai cu crema oare mai prinde ceara cum trebuie ?
eu cu aprox 15-20 min inainte de "momentul cu pricina" iau un nurofen... si de obicei functioneaza foarte bine...

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tdi,

Cu 30-40 de minute inainte de a te epila, ia o fiola de algocalmin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

dupa epilare porii raman deschisi... ma gandesc sa nu apara vreo iritatie de la crema respectiva! dar daca functioneaza...ma duc si eu la farmacie sa-mi cumpar una

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

O prietena foloseste spray cu lidocaina. Ea spune ca efectele nu sunt spectaculoase dar se simte diferenta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

fetele, si eu stiu de epilare cu anestezie locala, dar un dr. mi-a spus ca nu trebuie abuzat de acest procedeu , pentru ca nu e sanatos deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

multumesc pentru raspunsuri!
RalMar - cred si eu ca nu e sanatos pe termen lung, ma gandeam doar la prima sau primele dati, pana ameliorez situatia.
Carina - buna idee cu spray-ul, nu ma gandisem!
Addiana - gelul asta care il am eu se foloseste si pe rani, deci nu cred sa dea probleme cu porii, cel putin asa sper.
Gudinde, AlexaIoana - chiar functioneaza sa iei calmant inainte? uau...o sa incerc si asta!
Gabi_j - mi se pare super aparatul respectiv, o sa ma interesez pe aici. am vazut ca exista deja diverse inovatii pentru epilat dar cica rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor, tot ceara e de baza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Eu de la reprezentantul de vanzari de la firma respectiva am inteles ca nu iti creste parul 3-4 saptamani. Acuma... ramane de vazut. Sa ne anunti daca iti iei cumva si care sunt rezultatele. Aici am inteles ca va fi/este in jur de 270 Ron. Cam scump dar daca e cum zice tipul se amortizeaza in cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumpi spune:

Te dai cu lidocaina spray pe zona care urmeaza a fi epilata si te infasori in folie de plastic. Stai asa vreo 2 ore si pe urma epilezi. Domnie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

nu stiu de crema dar spray-ul cu lidocaina are efect doar asupra mucoaselor.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput