bioclin actigel

bioclin actigel | Autor: pitzinuca

Link direct la acest mesaj

am vazut produsul asta in farmacii si reviste. spicuiri din prezentare: "gel natural bioativ, reechilibreaza PH si flora vaginala, elimina roseata si iritatiile mucoasei, nu permite dezv candida dupa administrarea de antibiotice..."
l-a folosit cineva? e chiar atat de bengos?

multam!

b

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Buna!
Eu il folosesc pentru ca mi-a recomandat ginecoloaga sa ma spal cu el in mod regulat pentru ca nu e bine sa te speli cu gel de dus si dupa cum zicea ea, nici sapunurile intime n-ar fi chiar asa bune. Nu pot sa iti spun daca are efecte miraculoase. Il folosesc de mai mult de un an de zile dar pana acum n-am avut niste probleme de genul iritatiilor ca sa imi dau seama daca foloseste. Acum, intr-adevar, de vreo doua saptamani sunt putin iritata de la niste servetele intime si inca nu mi-a disparut de tot iritatia desi ma spal cu el
Deci nu stiu daca e chiar asa de bun cum se zice. Pe de alta parte, doctorita mi-a zis sa ma spal cu el la exterior, dar din cate imi aduc aminte, pe prospect scrie ca se introduce in interior (are si un capac special ajutator)... Doctorita zicea ca e suficienta spalarea exterioara cu el. Antibiotice am luat o perioada si n-am avut probleme cu candida, dar nu stiu daca de la gel sau nu.

Nu stiu daca ti-am fost de mare ajutor. Poti sa il incerci, de stricat nu strica, doar ca e cam scump. Dar sa stii ca te tine destul de mult ca se pune o cantitate mica la o utilizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Am auzit ca e bun, mai ales pentru cine are probleme cu candida. Exista mai multe produse bioclin: MultiGyn VAGINAL DOUCHE pentru igiena vaginala, MultiGyn Femiwash pentru igiena zilnica.
Un link pentru detalii:
http://www.vavianpharma.ro/bioclin_produse.php?id_cat=43&id_prod=48

Mergi la inceput