help

help | Autor: husky

Link direct la acest mesaj

hey de vreo saptamana sanii mei s-au intarit...m-am gandit ca as avea bebe....DAR eu iau si pastilutze sa nu am surprize ca nu sunt pregatita sa devin mamica si mi-am facut si testul banda femina...si a iesit negativ....intrebarea este care ar fi de ce mi s-au intarit si marit putin sanii....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

poate trebuie sa-ti vina ciclul?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..poate fi si de la contraceptive... De cat timp iei contraceptivele???

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns husky spune:

po am luat 3 luni inainte e vacanta de vara iar acum de o luna...e prima folie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by husky

po am luat 3 luni inainte e vacanta de vara iar acum de o luna...e prima folie.....

any

Se poate sa fie din cauza anticonceptionalelor, pentru ca totusi au un continut hormonal. Eu am luat un an si ceva, apoi am decis sa iau o pauza si a inceput sa mi se ingrase parul, dar dupa ce am inceput din nou sa le iau, parul meu si-a revenit. Am pus aceasta schimbare tot pe seama anticonceptionalelor. Dar daca tu simti ca ceva nu e in regula, mai bine mergi la medic.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns husky spune:

ms mult celor care mi-au raspuns...m-am mai linistit...si nu am bebe...am facut alt test mai sigur...pupici

Mergi la inceput