Pentru ca imi era dor de voi ...

Pentru ca imi era dor de voi ... | Autor: women13

Link direct la acest mesaj

Cu atatea taxe si impozite, legi peste legi, etc. si mai ales , ca am in cap o initiativa de genul " Partidul Non-Votantilor " si pentru ca as dori sa impartasesc o mie de idei cu voi, despre bietul popor roman...imi rezerv acest week-and , numai si numai pentru DC, dar pana atunci pentru toti romanii de aici si de pretutindeni :

" Au curajul sa vina si la noi ? "

http://video.neogen.ro/user/ooarecare/dr3g3mky0n4h57itta9a6ca9wmdelwvz/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

citind numele partidului pe care vrei sa-l faci: Partidul Non Votantilor, mi-a venit in minte cum ar fi prescurtarea: PNV, adica PeNeVe

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de women13

Cu atatea taxe si impozite, legi peste legi, etc. si mai ales , ca am in cap o initiativa de genul " Partidul Non-Votantilor " si pentru ca as dori sa impartasesc o mie de idei cu voi, despre bietul popor roman...imi rezerv acest week-and , numai si numai pentru DC, dar pana atunci pentru toti romanii de aici si de pretutindeni :

nasha pungasha

Scopul unui partid, politologic definit, este sa ajunga la putere.
Pai daca membrii nu voteaza, cum faci asta? Ce scrie la statut?

Editez pentru a-mi prezenta si eu formatiunea imaginara: Partidul-Celor-Obligati-Sa-Voteze-Ca-Sa-Poata-Apoi-Vorbi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by Lona

quote:
Initial creeata de women13

Scopul unui partid, politologic definit, este sa ajunga la putere.
Pai daca membrii nu voteaza, cum faci asta? Ce scrie la statut?

Editez pentru a-mi prezenta si eu formatiunea imaginara: Partidul-Celor-Obligati-Sa-Voteze-Ca-Sa-Poata-Apoi-Vorbi

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

Iubire,
Statut

Introducere,cuprins si sfarsit : NU VOTATI PE NIMENI SI NIMIC !

Insasi denumirea PeNeVe ( Bravo Ramonika ) iti spune , ca pe mine si toti membrii acestui partid, chiar nu ne intereseaza sa stam degeaba si sa dormim pe penalitatile , care au ajuns biruri, nu alta, in apartamente luxoase in Bucuresti, sa dorm in fotolii la parlament ( de parca acasa nu au mobila ), etc. Stiti voi mai bine, cei din tara ce spun. Ce naiba de lejeritate fiscala avem, cand pentru un salariu de 1000 lei / angajat - statul ia INCA 900 lei= 1900 din care pe cartea de munca , apar in jur de 1200( ceva de genul), cum sa nu innebunesti , cand s-a promulagat legea, care perminte penalitailor datoriilor la stat sa se dubleze sau si mai mult, iar daca un functionar de banca nu este atent si fiscul descopera , ca ai datorie de 1 leu la stat, iti inchid conturile in 15 zile, conturi prin care rulezi TOTUL...

Tu ai dreptate in ceea ce imi scrii, insa cred ca o sa mor si tot nu o sa-mi fie dat sa vad o conducere a acestei tari, care sa apere interesele romanilor si al teritoriului romanesc, al dezvoltarii acestei tari. Tot su stangul in dreptul, conduc.

Mergi la inceput

Oare pana mor o sa vad vreo strada in Romania, ca cea din filmulet ???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Eu m-as inscrie in partidul tau. Mai primiti membri?

Mergi la inceput

Bine ai venit !
Cu cat mai multi , cu atat mai bine !

Mergi la inceput