Reconstructia de san --detalii

Reconstructia de san --detalii | Autor: XIO

Link direct la acest mesaj

Data trecuta cand am vb despre reconstructia de san stiu ca erau multe fete interesate. m reusit sa discut cu doctorul , i-a dat nr. lui de telefon si a spus ca puteti lua legatura cu el (am vorbit despre Vandana pt. ca ea dorea sa vorbeasca , cu acest doctor). Mi-a dat si nr. unei foste paciente.
Vreau sa stiu daca mai sunteti interesate cele care ati fost sau nu , ca sa tiu ce ii spun femeii.
Kiki , stiu ca tu doreai sa afli detalii, te voi pune in legatura cu doamna respectiva dar vreau sa vad daca are rost sa-si faca si ea cont aici sau nu , in functie de cate doriti sa aflati una, alta.
Daca e doar Kiki atunci o voi ruga pe doamna aceea sa vb la tel. cu ea , daca nu , o rog sa intre pe forum .
Mersi mult.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki1970 spune:

Eu cred ca nu ar fi pierdere de timp sa scrie pe forum (daca este de acord). Ar face un mare bine sa impartaseasca experienta ei. Poate ca multe nici nu stiu despre ce este vorba. Nici eu nu stiam pana sa ma lovesc de aceste probleme.

Mergi la inceput

Cred ca multi o considera inca o boala incurabila si cand afla ca o au isi grabesc sfarsitul prin gandirea negativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Xio,multumim ca nu ne-ai uitat si ca ai reusit sa afli detalii.Personal nu am mai postat la acest subiect,dar v-am urmarit cu atentie.Si eu voi trece prin aceasta operatie,probabil peste 2-3 luni.De aceea m-ar interesa toate detaliile legate de reconstructie.Abia astept noutatile!Pupici!

idoina

Mergi la inceput

IDoina eu m-am operat cam in acelasi timp cu tine, pe 20 august. Reconstructia ar trebui sa o facem cam in aceeasi perioada. De abia astept! Acum mai faci vreun tratament?

Mergi la inceput