De ce sunt discriminate femeile cu marimea 50

De ce sunt discriminate femeile cu marimea 50 | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Ca sa poti sa te imbraci cu haine confortabile si de calitate nu prea ai obtiuni in Ro;nici macar in piete chinazariile facute la repezeala nu respecta etichetele XXL.
Eu nu stiu ce studii de marketing se fac!oare se vand bine numai dimensiunile de adolescente?
Daca m-as mobiliza in "bransa"as miza pe femei cu posibilitati financiare dar cu dimensiuni potrivite varstei la care au obtinut un statut stabil,adica proportionale cu rezultatele.
Cred ca pe forum sunt destule femei care au aceasta problema care ma necajeste;hai sa ne mobilizam si cine a gasit o solutie pt. ca o femeie cu dim.ceva mai mari sa se poata imbraca decent sa ajute.
Cand spun decent ma refer la acele femei care vor sa arate bine asa cum pe anumite posturi TV(Euforia) se fac transformari uluitoare cu o toaleta adecvata;in definitiv in acest forum cred ca putem sa mobilizam forte care sa redea respectul de sine unei ff.mari categorii de femei.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Cred ca ar trebui sa merg la culcare. Cand am citit titlul, m-am gandit la pantofi.
Si mi-am spus: "femei cu 50 la pantofi! maiculita!"

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mama poarta marimea 52 si mereu se plange ca nu gaseste haine decente la preturi decente asa ca de cate ori vine la noi in DE isi ia de aici unde marimile merg pana la 58 de obicei si la elegante si la casual.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Da,ideea e buna,dar ce ai de gand sa faci,efectiv? Petitie la guvern?

Pana una alta ramane croitoreasa proprie si personala,cataloagele gen quelle si,sunt sigura, cateva magazine care au si lucruri frumoase in xxl. Sunt convinsa ca sunt. Ultima data cand am fost in romania,acum aproape 4 ani,aveam suta de kile batuta bine si mi-am luat o gramada de chestii frumoase si de calitate,marimea 48-50.Si nici macar n-am dat prin capitala,unde cu siguranta oferta e mai mare.Pe de alta parte mai e si varianta slabit.Eu si inca multe alte fete am reusit,nu doar ca sa incapem in haine ,ci si pentru sanatate,frumusete etc. Eu am acum marimea 42 si mai am de tras pana intru lejer in 40.

Ca tot ai spus de femei cu "posibilitati financiare"Eu cred ca doamnele respective,cu dare de mana,isi completeaza garderoba in deplasari prin strainataturi sau la croitoreasa de lux si nu se streseaza ca nu-si gasesc blugi sau sutien la piata sau la nu-s ce magazin.
Eu n-am vazut una imbracata rau,cu toata lipsa de pe piata a hainelor xxl.
Eu cred ca mai rau sufera femeile mai stranse la portofel,care chiar nu-si permit asa ceva si nu au nici rude in afara care sa le trimita.Aici sunt haine pe toate marimile si preturile ,frumoase,dar si magazine in care n-am intrat deloc de exemplu,ca stiu ca n-au in stoc ceva mai mare de 40-42...care oricum nu seamana cu 42 de la un magazin normal.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Eu am purtat o vreme 50...am slabit si am coborat la 44. Singurele costume frumoase intr-adevar erau cele de la Modalux din Brasov. Am toata colectia de la ei (de la cele cu fusta lunga la cele cu fusta midi). In plus au preturi accesibile.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Eu am purtat o vreme 50...am slabit si am coborat la 44. Singurele costume frumoase intr-adevar erau cele de la Modalux din Brasov. Am toata colectia de la ei (de la cele cu fusta lunga la cele cu fusta midi). In plus au preturi accesibile.

22+

Si in Bucuresti unde gasesti Modalux?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

au avut o vreme la magazinul RAVI de la Universitate (intersectia Doamnei cu Victoriei, pe acelasi tronson cu Pizza Hut dar cealalta latura). Cel mai bine cand ai drum in BV au magazine in Macromall, pe 13 noiembrie si pe Weiss.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Haine frumoase cu marimi pana la 50 ba chiar mai mult poti sa gasesti si pe www.laredoute.fr
Exista si un subiect despre acest sit.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Mai poti incerca si la Mark &Spencer. Au haine decente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Nu ratati insa ocazia daca aveti in oras magazine cu produse Moda Aliss( cred ca la face Craiova)! Eu am gasit astfel de magazine in Brasov, Sibiu, Pitesti si evident- Craiova. Au numerele de la 38 la 54 ( masuri romanesti)dar nu stiu cum sunt asa de bine croite, ca stau bine pe toate numerele. La mine nu era asa de grav-port 44( romanesti)si s-ar mai fi gasit totusi dar ma simt atat de supla si de admirata in ele cum rar mi-a fost dat sa mi se intample. Alea de toamna-iarna sunt mai putin reusite( culorile) dar restul sunt de nota zece.
Oricum, sunt de parere ca se exagereaza cu abundenta de articole vestimentare <adolescentine>, cu numarul 34 sau 36 mai ales ca <din urma> vine o armata de fatuci indopate cu E-uri, fane de toate fast-food-urile.Si atunci producatorilor alora le convine sa ramana cu marfa pe stoc??? Puteti sa ma contraziceti , dar zic ca e prea plina toata piata cu pantaloni cu turul cat palma... si topuri cat un body de bb!

De ce pentru femeile mai corpolente sa se faca numai <<SACI>>???!Am mai vazut o firma din Suceava ( vin la targuri la Mamaia) cu niste produse marimi mari pe langa altele nici nu adie!!!
Cred ca e reavointa...Ca doar nu toate femeile <mari> sunt musai obeze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu i-am gasit pe cei de la Quelle.

Mergi la inceput