Fire de par sub piele

Fire de par sub piele | Autor: Lili_B

Link direct la acest mesaj

Fetelor, de ceva vreme au inceput sa-mi creasca fire de par sub piele pe picioare. Ma epilez cu ceara de unica folosinta. Aveti vreo idee ce sa fac ca sa-mi dispara si cum sa previn acest lucru?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

www.sallybeauty.com/shop/4320/448460" target="_blank">no bump se numeste ce folosesc eu. Aplic pe picioare 3 - 4 zile inainte de epilare, si 3 - 4 dupa.... epilare. Ramane fina pielea, si fara fire ingropate in piele, nici iritati nu mai am.
Exfoliez bine inainte de epilare, si folosesc o crema buna sa imi tin pielea hidratata.

Gasesti acel produs la orice magazin de beauty supply

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

exfoliat la fiecare dus/baie (nu cum scrie pe cutie o data de doua ori pe sapt) si lotiune hidratanta dupa...de fiecare data.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu patesc asa, doar vara, cand e cald. Inainte de epilat cu cateva zile, dupa dus, freci cu prosopul zona.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

O manusa de loofa sau lufa cum s-o zice si la baie un gel de dus exfoliant, freci bine ca dispare si celulita imbunatatesti circulatia periferica,scoti firele de par, si dupa ce te epilezi cu ceara incearca sa dai numai cu f putina apa nicidecum cu sapun pana nu se inchid porii si nu dispare iritatia vreo cateva ore bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am si eu probleme de acest gen. Le scot cu penseta. Nu am gasit inca remediu.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by otilica74

O manusa de loofa sau lufa cum s-o zice si la baie un gel de dus exfoliant, freci bine ca dispare si celulita imbunatatesti circulatia periferica,scoti firele de par, si dupa ce te epilezi cu ceara incearca sa dai numai cu f putina apa nicidecum cu sapun pana nu se inchid porii si nu dispare iritatia vreo cateva ore bune!

Mamica de Davidut(2 dec. 2004)

Nici nu-i indicat sa faci baie si sa stai la soare dupa epilat!!! Eu cred ca e vorba d edusul de dinaintea epilatului.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Eu folosesc manuse de loofa de mult timp, se gaseste la orice raion de cosmetice din hipermarketuri, iar gel de dus exfoliant de la ce firma folosesti si iti merge bine, cel de la Dove are crema si s-ar putea sa nu fie bun, nu stiu, eu personal folosesc toata gama Nivea si pe picioare dau cu demachiant cu Q 10 sa nu radeti!
E f buna formula la mine da rezultate, nu pot spune ca nu o mai fi vreun firicel dar in mare piciorul arata bine, poti doar sa te clatesti cu apa calduta dupa epilat dar nu da cu sapun 2 ore inainte si nici dupa epilat vreo cateva ore, in niciun caz cu crema!
A doua zii poti sa faci ce vrei, ideea e sa nu astupi porii deschisi imediat dupa epilat. A...si inghinal imi dau cu crema fluocinolon, dar mai tarziu tot asa, ca sa nu ma infectez findca am pielea sensibila.
Nu am timp sa scriu pe yahoo aici intru cand am timp...scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

un gel sau o crema exfolianta ar fi o solutie.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancadinica spune:

In afara de manusa asta minune si de geluri exfoliante, nu mai stiti alte solutii? E drept ca manusa nu am folosit-o, dar am un burete de baie destul de bun. Gelul exfoliant nu a avut niciun efect si cum unghiutele mele trebuiau sa-si faca de lucru, va imaginati ce urme "mi-am tras" pe picioare?

Mergi la inceput