Pantalonii 3/4

Pantalonii 3/4 | Autor: M&M

Link direct la acest mesaj

Mai sunt la moda ?? Am vazut ca se poarta pantalonii largi in aceasta toamna.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

mie imi plac foarte mult.Am 5 perechi!!! de blugi pana la genunchi sau 3/4 pe care i-am purtat toata vara si pot sa-i port si toamna cu ciorap gros si cizme/ghete.Aici inca se poarta,adica vad zilnic pe strada..blugi sau de stofa,simpli sau in carouri,model gen calarie,pana la genunchi sau 3/4 sau lung bagat in cizma sau suflecat.Daca-ti plac si-ti stau si bine...poarta-i!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Si eu prefer pantalonii 3/4 in orice anotimp.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Da, eu tocmai m-am intors din Olanda si am observat ca acolo se poarta foarte mult, dar nu acelasi lucru il pot spune si de Romania...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Eu cred ca se mai poarta si mai am si vreo doua perechi care chiar imi vin bine si ii port cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

pe aici. la subiectul tau.
Da si mie imi plac ff mult si chiar port mai ales vara de cativa ani.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Si aici se poarte super super mult pantalonii 3/4.Sport,elegantii nu conteaza sunt in mare voga.Adevaru' e ca sunt super!
Eu una nu ma imbrac dupa moda,cumpar hainele in care ma simt bine,care ma reprezinta.Degeaba or fi pantaloni largi la moda ca mi-e nu imi plac!Degeaba o fi paru scurt la moda(exemplu)ca eu arat ca un baiat cu paru' scurt.
Imbraca-te asa cum simti!

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Da-da! si mie imi plac! mai ales ca ptr mine panta-court - e un pantalon normal

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Toata vara numai asta am purtat. Am deja o gramada, nici nu mai stiu cati si blugi si altii dar in general de bumbac. Inca ii port cat mai e vremea calduta apoi trec la mai lungi. Ma simt foarte confortabil in ei, aproape ca am devenit dependenta.
Am si unii 7/8 asa am vazut ca se numesc, adica aproape pana la glezne, si aia imi plac...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Eu mi-am cumparata acum 2 saptamani inca o pereche de jeansi 3/4 , mai grosi pe care vreau sa ii port toamna cu cizme!!! Dupa ce mi-am cumparat am citit intr-o revista cum ca in mare voga sunt pantalonii largi ....

Cristina

Mergi la inceput