Pantalonii 3/4
Mai sunt la moda ?? Am vazut ca se poarta pantalonii largi in aceasta toamna.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Raspunsuri
mamica dulce spune:
mie imi plac foarte mult.Am 5 perechi!!! de blugi pana la genunchi sau 3/4 pe care i-am purtat toata vara si pot sa-i port si toamna cu ciorap gros si cizme/ghete.Aici inca se poarta,adica vad zilnic pe strada..blugi sau de stofa,simpli sau in carouri,model gen calarie,pana la genunchi sau 3/4 sau lung bagat in cizma sau suflecat.Daca-ti plac si-ti stau si bine...poarta-i!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
asi spune:
Si eu prefer pantalonii 3/4 in orice anotimp.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
M&M spune:
Da, eu tocmai m-am intors din Olanda si am observat ca acolo se poarta foarte mult, dar nu acelasi lucru il pot spune si de Romania...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
emma2006 spune:
Eu cred ca se mai poarta si mai am si vreo doua perechi care chiar imi vin bine si ii port cu placere.
canne-marie spune:
pe aici.
la subiectul tau.
Da si mie imi plac ff mult si chiar port mai ales vara de cativa ani.
annes
rhoneea spune:
Si aici se poarte super super mult pantalonii 3/4.Sport,elegantii nu conteaza sunt in mare voga.Adevaru' e ca sunt super!
Eu una nu ma imbrac dupa moda,cumpar hainele in care ma simt bine,care ma reprezinta.Degeaba or fi pantaloni largi la moda ca mi-e nu imi plac!Degeaba o fi paru scurt la moda(exemplu)ca eu arat ca un baiat cu paru' scurt.
Imbraca-te asa cum simti!
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
spic de grau spune:
Da-da! si mie imi plac! mai ales ca ptr mine panta-court - e un pantalon normal ![]()
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
dana d spune:
Toata vara numai asta am purtat. Am deja o gramada, nici nu mai stiu cati si blugi si altii dar in general de bumbac. Inca ii port cat mai e vremea calduta apoi trec la mai lungi. Ma simt foarte confortabil in ei, aproape ca am devenit dependenta.
Am si unii 7/8 asa am vazut ca se numesc, adica aproape pana la glezne, si aia imi plac...
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
M&M spune:
Eu mi-am cumparata acum 2 saptamani inca o pereche de jeansi 3/4 , mai grosi pe care vreau sa ii port toamna cu cizme!!! Dupa ce mi-am cumparat am citit intr-o revista cum ca in mare voga sunt pantalonii largi ....

Cristina