Freza a la Oana Cuzino

Freza a la Oana Cuzino | Autor: loren@

Link direct la acest mesaj

Vreau sa ma tund si eu ca Oana Cuzino si ma intereseaza un stylist bun...daca stie cineva. In alte ordine de idei s-a tuns cineva la saloanele lui Cristi Pascu? A tuns el sau angajatele? Multumite de ce a iesit? Am aceiasi intrebare si referitoare la Geta Voinea!

www.flickr.com/photos/9951491@N04/1126313036/" target="_blank"> Bia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2058dec0ad490f2ea6fc4f" target="_blank"> printesa noastra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cata cum e tunsa Oana Cuzino?
Nu mai are parul lung?
Gata Voinea super misto.Are un salon pe langa mine, banuiesc ca nu e singurul.Acum nu stiu sa-ti spun nimic despre preturi .

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anca are parul lung, dar are niste trepte accentuate, mai ales in partea de sus..si eu sunt tunsa in trepte dar nu sunt asa accentuate si cine ma tunde a zis ca nu mi le face mai accentuate ca nu se leaga intre ele, si totusi daca la Oana se poate, se poate si la mine nu? Dar daca coafeza mea are temeri parca nu-mi vine sa o pun sa ma tunda asa, de aia vroiam sa stiu si alte pareri...Apropo, daca poti sa te uiti dim. la emisiune o sa vezi cum arata!
Pupici lui Andrei!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2058dec0ad490f2ea6fc4f" target="_blank"> printesa noastra

Mergi la inceput

Zici de Geta ca tunde misto...cunosti pers. tunse de ea? M-ar tunde chiar ea daca merg la salon? Unde e salonul...mai caut eu si pe google

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

quote:
Originally posted by loren@

Anca are parul lung, dar are niste trepte accentuate, mai ales in partea de sus..si eu sunt tunsa in trepte dar nu sunt asa accentuate si cine ma tunde a zis ca nu mi le face mai accentuate ca nu se leaga intre ele, si totusi daca la Oana se poate, se poate si la mine nu? Dar daca coafeza mea are temeri parca nu-mi vine sa o pun sa ma tunda asa, de aia vroiam sa stiu si alte pareri...Apropo, daca poti sa te uiti dim. la emisiune o sa vezi cum arata!
Pupici lui Andrei!

Nu ar fi iesit in evidenta tunsoarea fara un coafat bun. Aranjatul cu peria este totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Eu m-am tuns la Blondi, la Claudiu. Este o freza similara Oanei Cuzino, doar ca io am jumate din parul ei cred. Oricum sunt multumita ca treptele sunt simetrice stanga-dreapta, si cand le aranjez se aranjeaza frumos.In rest, intr-adevar, e o tunsoare destul de greu de intretinut.

Din ce stiu io, Geta nu tunde dect daca ai recomandare. In rest, stilistii de la ea de la salon.

Bafta!

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Daca e greu de intretinut cred ca renunt...eu cautam o tunsoare care sa nu necesite mult aranjat! Off ca nu gasesc si eu nimik sa mearga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cata mie imi place rau cum iti sta cu parul intins.
Salonul Getei Voinea este in Cartierul Francez.In aviatiei.Langa rest Le Club.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Anca si mie imi place, dar incerc sa nu folosesc f. des placa sa nu-l zapacesc de tot...cam 1 data pe luna ma fac cu ea, cind merg la vreo petrecere...stiu ca se recomanda cam la 10 zile sa o folosesti...tu cit de des te faci cu ea? Deja la virfuri la mine se cunoaste, desi le tund la 2 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Oana se tunde la Cristi Pascu.

Si eu tot acolo si daca iti faci programare la el, te tunde el.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Gabi cit costa un tuns si coafat...tu la el te-ai tuns vreodata? Despre Geta Voinea zic pas ca am gasit pe google numai chestii "misto"

Mergi la inceput