efecte Exluton?

efecte Exluton? | Autor: MishuB

Link direct la acest mesaj

Salut,

sunt o proaspata mamica sosita pe forum si a unei fetitze de 2 luni, Maria-Ilinca . Eu am o intrebare privind Exlutonul... de 2 saptamani am inceput sa-l iau la recomandarea medicului ginecolog, cu care am nascut DAR de aprox. cateva zile, cam de la inceputul acestei saptamani am observat ca secretia lactata mi-a scazut, destul de mult (alaptez la san si cand este cazul ma mai si mulg). Oare sa fie de la anticonceptional? Voi ati trecut prin aceasta situatie? Va rog, astept pareri...

Cu prietenie,
Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna,

eu am luat exluton cand alaptam, nu am observat diferente de debit, insa... am intrat sa iti sa iti spun ca degeaba l-am luat: tot am ramas insarcinata! asa ca, ai grija. dr mi-a spus ca aceste ac sunt fff slabe.

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Am luat si eu Exluton. Nu am avut pb cu lactatia. S-ar putea sa fii tu mai obosita, sau sa aiba bb un puseu de crestere si sa ti se para doar ca nu ai lapte suf. Pe de alta parte, nici nu te astepta sa mai fie ca in prima luna cand inca nu s-a reglat raportul cerere -oferta. Nu stiu cum e la altii, dar la mine, mai ales la primul copil, in prima luna imi curgeau sanii non stop. Mai puteam alapta vreo 2..Mai tarziu s-a reglat.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Si eu am luat Exluton o perioada, si, da , pot sa spun ca dupa ce am inceput sa iau, mi-a scazut lactatia.Pe langa asta am avut si multe sangerari , ciclu neregulat.Am renuntat la el dar nici nu mai alaptez...

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am luat 6 luni de zile exluton si aveam lapte sa dau la 3 copii :). Nu cred sa aiba vreo legatura una cu alta.

Mergi la inceput