este a doua luna knd iau desorelle si nu am avut decat sangerarea intre cele doua folii...ma dor ingrozitor sanii(ma trezesc noaptea din cauza durerii)si inca nu mi-a venit ciclul....este posinil k desorell sa-mi fi cauzat aceste dureri si dereglari de ciclu?la ce alte reactii advrese ma mai pot astepta de la ele?
Pe mine numa' cand am fost gravida ma dureau asa de tare sanii, dar pe sora-mea o dor cam de la orice pilule anticonceptionale. Fa-ti un test de sarcina (sau doua-trei), mai intai. Daca nu esti gravida, du-te la ginecolog sau la un cabinet de planning familial si schimba-ti pilulele. Nu e normal sa-ti fie asa.
Eu am fost unul din cazurile (rare) de hepatita din cauza Desorelle-ului. Nu-i vorba, ca nici cu alte pilule nu mi-a fost mai bine: sangeram (picaturi, nu mult) toata luna.![]()
Buna. Eu iau Desorelle, dar nu am astfel de reactii. Totul e ok la mine si le iau de ceva vreme. Mai bine consulta un dr.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Eu iau Desorelle de mai bine de 5 ani. Insa nu am avut asa probleme. Insa inainte foloseam Microgynon si ma simteam groaznic.
Mergi la doc. sa-ti prescrie eventual altceva si sa eliminati posibiliateta unei sarcini.
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)