Pet Peeves
![](images/user_woman.png)
Scurta introducere:
Da, daca va intrebati ce inseamna, marturisesc ca astazi am aflat si eu accidental. Mi-a fost adresata intrebarea "What is your pet peeves?" (care este "pet peeves-ul tau?") Io am ramas blocata.. cantaream acum daca m-as face de ras intreband ce inseamna sau sa ma iau dupa intuitie si sa-i spun ca pe pet-ul meu il cheama Mikey.
Ei bine, persoana respectiva si-a dat seama de nestiinta mea si nu a fost nevoie sa pun vreo intrebare penibila, mi-a explicat ea.
Aparent, "pet peeves" (chiar nu stiu de o expresie echivalenta in romana), este un lucru care te enerveaza/frustreaza la culme, e posibil sa fie dintr-o cauza inexplicabila.
In cazul meu de exemplu, urasc sa se joace cineva in parul meu sau persoanele care asculta o melodie pana mi se intipareste MIE in creier de nu mai scap de ea juma` de an.
Ce fel de chestii va scot voua peri albi?
The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall.
Raspunsuri
Ramona J spune:
Nu stiu, dar daca vrea cineva sa se joace cu parul trimite-i la mine.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamaria/anamaria.jpg)
anamaria spune:
nespalatii care miros a transpiratie...
cat despre jucatul in par, ramona, pot sa ti-l imprumut pe fiul meu cel mare, hair stylist il face mama!!!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme: Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Balbina spune:
Primul lucru pe care mi-l amintesc in acest moment e fredonatul unei melodii care cinta la radio/tv, eventual mai tare decit se aude melodia insasi.
- Grupurile de adolescenti care se hirjonesc in mijlocul strazii, impingindu-se, fara sa tina seama de trecatori.
- Cind se opresc doua (sau mai multe) persoane pe trotuar, sa stea de vorba, si stau exact in mijlocul drumului, incurcind circulatiei, si inca se enerveaza ca ceilalti trecatori, ocolindu-i, ii ating cu coatele, sacosele, etc.
- Fumatul in prezenta mea, fara sa fiu intrebata daca ma deranjeaza sau nu fumul.
Si ar mai fi o lista intreaga, dar nu-mi aduc aminte pe moment.
Insa in general, ar trebui sa fim mai putin nervosi, ca nu face bine la sanatate..
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
![](icon_smile_big.gif)
Lucrusoare pentru bb2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_b/daniela_b.jpg)
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by anamaria
nespalatii care miros a transpiratie...
cat despre jucatul in par, ramona, pot sa ti-l imprumut pe fiul meu cel mare, hair stylist il face mama!!!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Esti sigura, Anamaria? Chiar il imprumuti?
In cazul asta... Ramona, cred ca va trebui sa-l impartim
![](icon_smile.gif)
Pe mine ma irita rau, mai rau, cel mai rau, chestii auditive : oameni care fluiera ascutit sau shushuie melodii, oameni care casca sau hahaie zgomotos, tzipete, urlete, muzica la tot cartierul, pocnete puternice, bubuituri in pereti, bormasini insistente, zau daca stiu de ce...
Stiu doar ca mi se face stomacul ghem de nervi. Tortura maxima.
www.helpsonia.com
Balbina spune:
Daniela, total de acord cu tine! Si pe mine ma enerveaza si ma sperie zgomotele puternice. Si fiu-meu se pare ca m-a mostenit, cind trece pe strada cite o rabla din aia fara toba, de se cutremura geamurile, imi zice: "mami, da nu-mi place galagia asta".
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
![](icon_smile_big.gif)
Lucrusoare pentru bb2
liliac1 spune:
Ma scoate din sarite trosnitul de oase!! Ma cutremur toata si-mi vine sa-l bat pe cel ce executa miscarile de "relaxare"!!!
Si inca ceva ce am descoperit de curand. Biroul meu se afla undeva la demisol iar geamul e la nivelul solului/soselei. Ei, ma enerveaza la culme cand se mai opresc fix in geamul meu tot felul de trecatori si dezbat pulsul politic/economic al tarii sau isi explica unul altuia toata istoria familiei, iar eu am nevoie de liniste sa fac cate ceva urgent!!
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyda/elyda.jpg)
elyda spune:
vreau si eu sa se joace cineva cu parul meu !!!!! si mai vreau sa-l ia cineva pe sotul meu la el acasa sau ...unde o vrea el atunci cand imi pune sa ascult aceeasi melodie de nnnnnnnnnnn ori in masina ca sa nu am unde sa ma duc !!!!
dana
elyda spune:
vecinul de jos care urla noaptea la haidamacii lui de copii ca sunt prosti,care-si injura nevasta de toti sfintii ca e preot si ii stie pe toti pe numele mic,vecinul de sus care bea si-mi dau seama ca a adormit atunci cand in creierii noptii aud cum ii cade sticla din mana pe parchet, somnul meu iepuresc ,ca aud toti prostii ce fac ei noaptea!atat deocamdata!
dana
elyda spune:
mai am ceva!vecinul de langa mine care are geamul de la baie langa al meu si care urla in baie ca-si baga ....el in toate .i-am strigat ca daca tot vrea sa o bage undeva , sa o bage in geamul de la baie cand il inchide !!!!
dana