vreau un nuantator negru albastrui

vreau un nuantator negru albastrui | Autor: mira_m

Link direct la acest mesaj

Eu sunt vopsita roscat si tot alternez paleta de nuante. Am fost si bruneta vreo cativa ani, dar de 6 am revenit la roscat.

Ideea e ca m-am plictisit si de roscat si as vrea din nou negru. Insa amintitndu-mi cat de greu am scapat de negru parca nu m-as vopsi, ci doar m-as nuanta.

Am vazut Wella Soft Color si parca as incerca. Intrebarea e - tine nuantatorul macar vreo luna si apoi revin la culoare de la care am plecat sau nu se duce total nici nuantatorul?

V-ati nuantat cu negru albastrui? Astept pareri inainte sa fac marea schimbare.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu folosesc numai L'Oreal casting de multa vreme si este f bun. Tine cam o luna.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

E negru albastrui si se duce complet dupa o luna? Pare ok!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

eu sint in aceeasi oala ca si tine; eu la 'origini' sint bruneta...,utli ani m-am vopsit negru...si acum sint un blond aluna..o culoare frumoasa dar m-am plictisit de blond....sotul meu e innebunit dupa negru, dupa brunete...si el e plecat acum si m-am gindit sa-i fac surpriza cind s-o intoarce..eu mi-am luat samponul de la pallete..pe el scrie ca tine intre 6-8 spalari..tinind cont ca eu ma spal cam de 2 ori pe sapt sper ca intr-o luna sa se duca definitiv si sa-mi piara damblaua cu negru daca nu-mi trece ma fac cu samponul de la bes...acel regal color care stiu ca tine cam 2 luni si nici nu dispare copmplet..dar eu am zis tuturor ca aca mai vreau sa ma vopsesc vreodata negru sa ma lege ca stiu ca numai tunsa scap de culoarea asta..noroc cu sampoanele si nuantatoarele

Mergi la inceput