Analize obligatori!!!

Analize obligatori!!! | Autor: camy062004

Link direct la acest mesaj

Este adevarat ca daca nu face acele analize care sant suportate de CAS in ziua si luna in care ne-am nascut platim amenda?sa luat o hotarare in privinata asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nu stiu daca si cum vor aplica amenzi acelora care nu se prezinta, insa in nici un caz in luna respectiva.De obicei , plicul vine de la CNAS dupa data de nastere si cu el trebuie sa te duci la medicul de familie care sa-ti dea recomandarea de analize si trimiterea si cu trimiterea pentru analize am inteles ca poti sa ti le faci in decurs de 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

eu am inteles ca daca nu-ti faci analizele si dupa aceea patesti ceva (te imbolnavesti, operezi...) suporti cheltuielile aferente din propriul buzunar.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ca si cand nu ai suporta oricum din propriul buzunar totul cand mergi la medic si vrei sa te si ia in serios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by capra cu trei iezi

eu am inteles ca daca nu-ti faci analizele si dupa aceea patesti ceva (te imbolnavesti, operezi...) suporti cheltuielile aferente din propriul buzunar.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Si eu am inteles la fel.
Mi-e groaza sa ma duc cu cea mica sa-i ia sange din vena asa mica .Eu ma mai descurc, dar ea???
Si stau sa ma gandesc...oare sunt relevante rezultatele?Chiar le fac asa ca la carte?La ce cozi se sta....ma intreb si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

sincer eu nu cred ca aceste analize se fac pe bune,un exemplu:de la locul de munca te trimite sa faci niste analize(medicina muncii)plmanii,vsh etc.rezultatul analizelor eu nici macar nu la-m vazut,o foaie pe care scrie apt si atat.dupa cate va zile merg la radiologie ca aveam dureri in spate (plamanii)durerea fiind mai veche,si rezulttul a fost de pneumonie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

si mie mi-a spus la fel doctorita, si ca trebuie sa-i aduc biletul respectiv. si ce e mai rau.. noi ne-am mutat recent si nu n-am apucat sa facem mutatia, si biletul s-a dus la vechea adresa, unde acum nu sta nimeni(proprietarii sunt in tarile calde), interfon la usa... ma apuc de spart postele...

stie cineva unde trebuie sa merg sa iau alt "biletel"?

diana, denisa si raisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Georgi75,eu am fost cu fetita de un an sa-i ia sange pentru analize, si ne-am inteles super.Un domn i-a distras atentia cu niste chei, iar ea nu a simtit decat intepatura si a plans 30 sec cat i-a luat sange,apoi a tacut imediat ce i-a scos acul din manuta.Am avut noroc si de 2 asistente foarte dragute.Una i-a luat sange iar cealalta si cu mine am tinut-o sa nu miste.Am avut mari emotii, dar am scapat cu bine.

Rezultatul a venit dupa o saptamana,si mi l-a dat doctora prin telefon spunandu-mi ca fisa de analize impreuna cu cuponul care a ramas la ea v-or pleca impreuna la ministerul sanatatii.

Despre vre-o eventuala amenda in caz de neprezentare la analize,nu am auzit nimic.

A,si pentru analizele la urina o sa ne reprogramam in septembrie, ca nu am reusit sa recoltam urina in ziua analizelor.

Iolanda, de printesica,Alexandra,17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by camy062004

sincer eu nu cred ca aceste analize se fac pe bune,un exemplu:de la locul de munca te trimite sa faci niste analize(medicina muncii)plmanii,vsh etc.rezultatul analizelor eu nici macar nu la-m vazut,o foaie pe care scrie apt si atat.dupa cate va zile merg la radiologie ca aveam dureri in spate (plamanii)durerea fiind mai veche,si rezulttul a fost de pneumonie.

camy poze

Cami , conteaza ce tip de pneumonie este , nu toate sunt decelabile la raze , in plus cred ca ai avut o forma usoara , pt. ca daca era ceva sever nu te mai ridicai din pat.
Daca te-ai dus la analize si le-ai facut au fost si prelucrate. La torace de exemplu ti-a iesit un film si cineva a interpretat filmul acela , doar nu crezi ca te-au lasat sa stai acolo fara sa-ti faca nimic.
Analizele se fac si sunt trecute in foi pt. ca altfel risca sa fie dat laboratorul in judecata si nu prea are rost sa le "masluiasca".

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Xio cand am facut aceste analize la radiolog chiar am specificat faptul ca am dureri in spate,se pare ca nu ma luat foarte mult in seama,si inca ceva la vsh iese sangele marit cand este vb de o infectie in organism.nici macar nu am vazut valorile normale in care te incadrezi(nexam)decat foaia aceea care ti-o da si scrie ca esti apt.cand am vazut asa ma-m dus la medicul de familie si ia-m explicat de durerea din spate,am facut o alta radiografie si a iesit clar pneumonie,iar vsh f marit deci...

Mergi la inceput