Buna.
Va rog mult sa-mi raspundeti la o intrebare.Am facut ieri un test de sarcina CLUE FEMINA cu banda si nu stiu dak am procedat bine.Bucatica aia rosie trebuia tinuta in urina timp de 5 minute?Eu am tinut max. 30 sec si apoi am tinut banda orizontal si peste 5 min m-am uitat la rezultat. VA rog mult, cine a mai facut testul daca ma poate lamuri. Multumesc.
daca acolo scrie altfel decat ai procedat tu, du-te la farmacie, ia un alt test, citeste cu atentie prospectul si repeta-l.pentru linistea ta!eu nu cred ca te porti baza pe rezultatul unui test facut dupa ureche.sunt teste care sepot face in orice moment al zilei si nu trebuie sa astepti pana dimineata.bafta!
Acolo scria asa:
Introduceti doar partea rosie a benzii in proba de urina, recoltata intr-un recipient curat.
Peste 5 minute se poate citi rezultatul.
Dar nu preciza nimik despre ce trebuie sa fac in aceste 5 min.
Va rog, dak ati folosit, sa-ti raspundeti.
Multumesc.
La majoritatea testelor tii betigasul in urina jumate de minut si astepti 5 minute pana se coloreaza dungulitele respective , deci cred ca ai procedat bine.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
Se tine in urina cateva secunde pana se imbiba putin si peste 5 minute se citeste rezultatul.
Andreea, mama de Filip si Georgia
eu zic ca l-ai tinut destul...5 min trebuie sa astepti ca sa se coloreze klumea liniutele(2 in cazul in care esti insarcinata) si una in care testul a iesit negativ.
la tine cum a fost? io-s baba curioasa
numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)