haz de necaz

haz de necaz | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

pe un topic al unei forumiste pe care o apreciez,s-a atins acest subiect pe care eu,cu toata seriozitatea si responsabilitatea,vreau sa-l dezvolt din cauza ca acest "motto", ne-a scos din necazuri pe mine si sotul meu.
cred ca este ardeleanca ca si sotul meu;am avut multe necazuri si tot deauna am iesit din ele cu acest "haz de necaz";este un dar al romanului(cred ca este patent national!)si il recomand tuturor.
cand esti mai disperat o vorba de duh poate sa faca minuni,poate sa-ti schimbe destinul.
este cea mai buna terapie in situatii limita!
cine s-a descurcat cu aceasta "formula"sa spuna si sa AJUTE pe cei care sunt dezorientati si disperati.
sunt din ce in ce mai convinsa ca este benefic acest mod de a te proteja de necazuri si de aceea doresc sa va provoc la a da exemple pt. astfel de situatii;astfel, veti ajuta si acele persoane coplesite care nu au putere sa faca "haz de necaz".

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Scriu eu...scriu eu!Acum cateva ore mi-am eutanasiat subiectul/Oricum era pe duca...din start!...Poate al tau e mai rezistent.Si sper sa nu-ti port ghinion...Nu-i bai!Nici ca-ti ploua in casa(bine ca ai una!)...Nici cand slabesti prea tare(ca poti sa-ti dai hainele de pomana si sa faci un bine,esti ca un manechin)...Nu-i bai nici atunci cand te ingrasi...barbatii au apreciat mereu femeile "corpolente"...nu esti in "pericol "sa se plictiseasca partenerul...Azi esti intr-un anume fel...maiine altfel...mereu noua...Ai un bebelus si nu ai reusit sa-l alaptezi,desi ai facut tot posibilul?Asta e...lasa suferinta si treci mai departe!Esti suficient de buna pt bebelusul tau,daca ai dorit sa faci asta si nu ai putut!Avantajul e ca poate sa-l"alapteze"taticul si tu...sa te bucuri de cateva momente de liniste...N-ai bani?nu-i nimic...Banii n-aduc fericirea!Uita-te cat de des divorteaza vedetele...Nu dormi bine noaptea?Nu-i nimic...se spune ca noaptea e un sfetnic bun...Cand ma doare maseaua ma gandesc ca e bine ca ma doare...Atatia oameni nu mai au deloc masele,ca nu si-au permis sa le trateze...Cand ma doare capul e de bine!am cu ce gandi!Etc...nu vreau sa fiu plictisitoare.

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

chris,draga mea,tu de fapt esti ff.trista si nu este nici urma de "haz de necaz";fa un salt mai mare pt. haz;
este poate o perioada f. neagra pt. tine si cred ca pt. inceput ai face bine sa dai la spate ce te necajeste si sa cauti sa iesi din starea asta cu mai mult optimism si cu solutii radicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

As vrea sa-ti pot urma sfatul ,nu cred ca l-ai dat cu rautate...incerc sa trec peste greutati si sa vad mai departe...O fi vorba de umor negru?E bun si asta ...eu te pup si cred ca esti o persoana speciala pentru ca ai reusit sa vezi mai mult ,dincolo de zambete si de optimism...Viata-i o carte de colorat...Rozul nu e vesel pt toti...Pe mine...ma binedispune verdele...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by chris27

As vrea sa-ti pot urma sfatul ,nu cred ca l-ai dat cu rautate...incerc sa trec peste greutati si sa vad mai departe...O fi vorba de umor negru?E bun si asta ...eu te pup si cred ca esti o persoana speciala pentru ca ai reusit sa vezi mai mult ,dincolo de zambete si de optimism...Viata-i o carte de colorat...Rozul nu e vesel pt toti...Pe mine...ma binedispune verdele..

este un inceput bun pt. ca verdele inseamna viata ,inseamna victoria vietii in fata incercarilor pe care trebuie sa le treci,pastrandu-ti sufletul curat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Am trecut si eu prin o gramada de greutati.Eram disperata si nu mai stiam ce sa fac.Am incercat sa privesc situatia mai pe o parte neutru,nu a mers nici asa si atunci am inceput sa fac haz de necaz.Imi imaginam tot felul de imagini comice legate de situatie,daca vorbeam cu o prietena despre problema mea sau daca ma intreba ce am mai facut cu...spuneam ceva in gluma si incercam sa ma detasez de situatie.Eu consider ca prinde bine,te face mai optimist asa.Chiar daca sufletul tau este negru de suparare,decat sa stai sa iti plangi de mila in fata cuiva mai bine faci o gluma copioasa care sa rada toata lumea si asa te mai inveselesti.Chiar daca te intristezi nu te ajuta cu nimic,situatia nu este altfel decat cea pe care o ai in momentul ala.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Eu nu reusesc deloc,ba din contra fac situatia si mai tragica de cat este cazul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by chris27

Scriu eu...scriu eu!Acum cateva ore mi-am eutanasiat subiectul/Oricum era pe duca...din start!...

OFF TOPIC: poate te`ai grabit un pic cu decizia asta. Eu una as fi vrut sa mai citesc acolo...

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput