Se slabesc 5 kilograme in 5 zile
Regula dietei este sa se consume doar un singur aliment pe zi: prima zi: paine graham sau integrala a doua zi: lactate-oricat si orice fel a treia zi: legume a patra zi: fructe a cincea zi:carne Eu am tinut-o si am slabit intradevar 5 kilograme . Nu recomand sa se manance altceva decat ceea ce am scris,se poate consuma apa si cafea cu putina miere. Cantitatea de hrana nu este limitata insa nu mancati cantiti industriale.
Am gasit dieta asta undeva si vroiam sa va intreb ce parere aveti?
Credeti ca merge?Dupa ce o termini poti sa pui repede la loc kg?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Raspunsuri
SEASOUL spune:
Buna.Este un regim disociat,insa eu cred ca fara sport si fara o alimentatie sanatoasa dupa acest regim cu siguranta kilogramele se pun foarte repede la loc.Momentan sunt la o cura de dezintoxicare cu pepene verde,regimul dureaza 10 zile in care nu ai voie sa papi nimic.Este a doua zi,deja pepene nu mai pot manca si ma simt foarte slabita....dar nu renunt.
Incearca mai bine o alimentatie echilibrata si cu sport,da rezultate cu siguranta,desi este pe o mai lunga perioada de timp(eu timp de 2 luni am mancat numai salate si de 2 ori pe saptamana carne si am slabit 5 kilograme,sport din pacate mai rar ca nu am timp)
Mult succes
Clover spune:
De unde te-ai inspirat cu dieta de 10 zile de pepene? Mi se pare cam mult sa o tii doar cu apa cu vitamine.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
SEASOUL spune:
Am gasit intr-o revista,formula as,sper sa nu fie publicitate si deocamdata ma simt ok,este a doua zi.Daca insa o sa ma simt rau cu siguranta nu o sa mai continui,sanatatea mea este mai importanta.Este un regim de dezintoxicare,nu stiu cat de mult slabesti,dar se vorbea acolo ca iti curata organismul de toxine si este bine si pentru rinichi(eu am probleme cu ei)
Natasa spune:
Nu stiu ce se intimpla dupa ce maninci 10 zile numai pepene, dar stiu de la pritetenele mele ce se intimpla dupa ce renunti la regimul disociat- pentru ca nu te poti iluziona ca poti sa faci asta tot timpul. Ele s-au ingrasat intotdeauna mai mult decit au slabit, dar tot nu se lasa, cind au nevoie de slabit urgent citeva kg, tin regimul asta. Mie mi se pare ca destabilizeaza organismul, favorizeaza aparitia vergeturilor si evident nu duce la silueta perfecta, dar fiecare face cum crede. Eu slabesc renuntind la dulciuri si la piine si facind sport cit mai mult, orice alte prostii am incercat mi-au facut mai mult rau decit bine.
iuliana_2007 spune:
Eu am intrebat despre cura asta pt ca mi se pare putin aiurea si cu siguranta pui mai mult decat trebuie pe tine.Daca se intampla sa ti cura asta dupa aceea trebuie sa mananci cat mai sanatos si macar 15-20 de exercitii fizice pe zi ca sa te mentii.
Asta este parerea mea.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
mama lia spune:
referitor la curele astea de slabire...am o amica care a facut o "cura" la institutul Ana Aslan. la un moment dat, unul dintre terapeuti i-a zis ca singura metoda ca sa slabesti este ca sa maninci extrem de putin si controlat, adica exclus dulciuri si mai stiu eu ce prostii....mai ales daca nu te ajuta metabolismul...si musai miscare, amica mea avind peste 90 de kg i-a recomandat sa mearga cit mai mult posibil pe jos
acolo avea 3 mese pe zi, super mici, si doua gustari constind in cite un fruct...in total erau cam 1000 de calorii pe zi...si cu toate procedurile facute acolo a slabit doar 2 kg in 2 saptamini....
greu....de aceea este foarte bine sa fii cu ochii pe cintar si sa te monitorizezi ca dupa un anumit prag tare greu se slabeste, amica mea cred ca a incercat N diete, a fost si la nutritionist...slabea cel mult 10 kg, dar cum lasa dietele se ingrasa la loc...si nu inseamna ca se arunca pe mincare sau facea excese....
va doresc bafta la slabit si nu in ultimul rind sanatate, ca-i mai buna decit toate!!!
Iubika spune:
quote:
Initial creeata de iuliana_2007
Eu am tinut-o si am slabit intradevar 5 kilograme .
quote:
Lamureste`ma, ca nu mai inteleg nimic.... am citit postarea ta si eram cat pe ce sa ma apuc de regim, apoi am vazut ca intrebi fetele ce parere au. Deci pana la urma tu ai dat copy-paste din alta parte? Sau chiar ai incercat ??
Pozici superbe!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Alynutza spune:
Mie personal curele astea in care mananci un singur aliment intr-o zi intreaga mi se par niste aberatii. Evident ca produc dezechilibre mari in organism, noi nu suntem facuti sa functionam asa. Si da, pui la loc ce ai dat jos, poate si ceva in plus. Eu am tinut una de 3 zile (orez fiert, iaurt, carne fiarta), trebuia sa slabesc 3 kg, am slabit doar 2, pe care le-am pus rapid inapoi si nu m-am infundat de mancare dupa, ca sa nu mai pun la socoteala ca in a 4-a dimineata dupa 'minunata' cura, am lesinat pentru prima data in viata. Eu nu le recomand nimanui. Adevarata 'cura' este sa-ti schimbi total modul de viata, sa incerci sa mananci mai sanatos, sa eviti pe cat posibil dulciurile si musai multa miscare. E greu, insa e singura care da rezultate pe termen lung.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Clover spune:
Daca vrei neaparat sa te cureti la intrerior
iti sugerez maxim 3 zile de pepene. Iti sugerez ce as face eu: 3 zile pepene, 3 zile normal fara carne-lapte-oua si prostii gen dulciuri si covrigei, 2 zile pepene, 2 zile fara carne, 1 zi pepene. Nu sunt nutritionist, asa ca nu ma crede pe cuvant. Da 10 zile mi se pare infometare curata.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
iuliana_2007 spune:
quote:Am dat copy paste din alta parte Iubika.Pai altfel mai intrebam ce parere aveti?
Originally posted by Iubikaquote:
Initial creeata de iuliana_2007
Eu am tinut-o si am slabit intradevar 5 kilograme .quote:
Lamureste`ma, ca nu mai inteleg nimic.... am citit postarea ta si eram cat pe ce sa ma apuc de regim, apoi am vazut ca intrebi fetele ce parere au. Deci pana la urma tu ai dat copy-paste din alta parte? Sau chiar ai incercat ??
Pozici superbe!The Cutest Babies!
Zambiti, va rog!
Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

poze