Cine ma poate informa si pe mine cu niste preturi la dintii de portelan?Am o prietena care ma inebunit ca ea si-a pus trei dinti adica o lucrare de trei dinti cu 270 lei noi,este posibil sa coste asa putin?ca eu am fost la un medic si mi-a spus ca un singur dinte costa 450 lei noi?care este pretul bun?al meu sau al ei?
Corina
Mai degraba al tau (din pacate)...
Eu am dat 350 lei noi in primavara pentru un dinte de portelan.
Dana
Cu siguranta prietena ta incurca preturile sau dintii nu sunt din portelan. Costul unui dinte dinte de portelan incepe de la 100 de euro si variaza in functie de cabinet.
Nici eu nu cred ca are cum sa coste atat de putin.Nu stiu exact cat costa un dinte de portelan,insa stiu ca eu mi-am pus dinti din compozit vara asta si m-a costat 230 ron/dinte.Mai degraba cred ca prietena ta si-a pus dinti din acrilat....
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
Un dinte de portelan costa 100 de euro, la dentistul la care merg eu, am fost de 2 zile si a trebuit sa aleg intre cel de plastic-50lei/buc, cel de compozit-180lei/buc, sau cel de portelan-100 euro/buc.
Mihaela si fetele mele
1000 m-au costat 6 dinti de portelan prin luna mai, 2 operati, omorat si scos nerv la un dinte si o plomba alba
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Si eu acum o luna mi-am facut o lucrare din portelan si costul unui dinte a fost de 350 de ron.
Multumesc pentru raspuns,eram sigura ca eu am dreptate,aici unde merg eu un dinte acrilat este 75 ron,si portelanul iese la 450 ron,este scump?
Corina