ser antirid
Buna
putem vorbi putin despre serurile anti-rid ?
as vrea sa-mi cumpar unul, dar nu am mai folosit si nu ma pricep prea bine
a folosit cineva asa ceva si cu ce rezultate ? puteti face ceva recomandari ?
multumesc mult
Raspunsuri
Moira spune:
Este vorba despre serurile care se injecteaza sau substantele acelea care se gasesc prin farmacii sub forma de fiole si care se aplica pe piele?
Eu nu prea sunt de acord cu serurile injectabile sau cu cine stie ce alte substante (cm este Botoxul) care umplu ridurile pentru ca sunt destul de noi si nu se stie inca sigur care este efectul lor pe termen mediu si lung.
Pe de alta parte, as vrea sa stiu ce produse ati mai folosit care sa aiba efecte asupra ridurile din jurul gurii.
Moira
teo1970 spune:
nu, nu ma refer la cele injectabile
ma refer la formulele super-concentrate care se aplica pe fata/ochi
aveau ceva de genul acesta cei de la Avon, cred ca si cei de la Oriflame, si bineinteles cei de la Amway
, dar ma interesau ceva experiente pe care le-ati avut cu astfel de produse cosmetice si eventual si recomandari de la alti producatori
Moira spune:
Am vazut si eu astfel de seruri insa nu le-am incercat niciodata. Cred ca sunt Ok, atata vreme cat nu provoaca cine stie ce reactie cutanata. O sa ma duc la farmacie sa cumpar si o sa postez rezultatul.
Moira
rhoneea spune:
Serul de la Avon anew clinic nu este bun
.Absolut deloc.Vb de cel micutz cu pompitza.Pe asta nici macar sa nu te impinga curiozitatea sa-l incerci ca nu merita...Restu nu stiu nu am incercat..Cauta si tu la farmacie...
Irina
lui
Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
Clover spune:
Singurele produse cosmetice cu dovedit efect antirid sunt cele pe baza de vitamina A si nu prea conteaza pretul pentru eficienta. Restul e industrie care face bani.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Clover spune:
Sunt 3 tipuri de crema care par ca functioneaza la ora actuala: bazate pe vitamina A(retinol), pe vitamina C sau marca Stri-Vectin. De prima stiu sigur ca am auzit de un test stiintific care a concluzionat ca are efect anti-rid, de ultima crema stiu ca pentru unii e eficienta, pentru altii e apa de ploaie.
Restul de ingrediente din creme si seruri, oricat ar suna de bine, de la vitamine, minerale, colagen si alte nebunii nu au decat efect asupra epidermei, in general subsatantele respective neavand capacitatea de a intra in piele.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
giulia71 spune:
Un singur ser am folosit de la Caudalie pentru ten tern si cu pete brune si efectul a fost tare bun.
Intradevar fata mea are o alta stralucire, asta daca nu imi strica aspectul vreun cosh nesufert
. Il recomand cu caldura!
dulcetica spune:
Eu n-am auzit de marca asta caudalie dar suna tentant efectul.Intimplator sint la Paris,deci de unde cumpar acest ser?Farmacie?
Ophelya spune:
eu folosesc o masca de fata cu aceste seruri nu vad nici un efect dar ma simt mai bine ca ma gandesc ca o foloesc si am dat bani pe ea