Sampon bun pt par prost
Buna! Am tot incercat diferite tipuri de sampon pt parul meu, care este si moale si nu prea bogat, dar fara succes. Recunosc ca nu am apelat la cele profesionale pt ca n-am stiut exact ce sa iau si nici n-am primit sfaturi. Poate cineva sa imi recomande ceva bun care ar putea sa ii dea parului un pic mai mult volum? Multumesc!
Raspunsuri
lilina spune:
eu folosesc Klorane si ma "inteleg" bine cu el
nu am parul "prost"...dar nici prea "destept nu e" ...e blond (vopsit) deci e un pic degradat, aspru si varzuit
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
alexa38 spune:
Eu am folosit mai demult un shampon si balsam de la Avon si mi-au placut mult. E destul de gros deci tine mult, miroase frumos, si face parul matasos, nu uscat. Eu am parul cam uscat si rebel chiar daca mai am 3 fire.
Chiar asa, daca tot se discuta de par: ce ma fac eu ca mai am putin si chelesc in creshtet. In spate am parul mai des dar in creshtet unde imi mai fac carare sau se face singura, se vede pielea capului prea mult. Ma apuca groaza cand ma pieptan dimineata si arunc o mana de par.
lilina spune:
in primul rand schimba cararea...un pic mai la stanga sau la dreapta
apoi fa-ti o masca din ulei ricin + ulei masline presat la rece si galbenus de ou
macar de 2-3 ori pe luna
neaparat ulei de ricin (gasesti la farmacie)
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
iuliana_2007 spune:
Eu folosesc de la Niveea sau de la Dove pt regenerare.Sunt multumita de ambele.Si eu am parul pretentios.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Ica 1975 spune:
quote:
Originally posted by alexa38
Eu am folosit mai demult un shampon si balsam de la Avon si mi-au placut mult. E destul de gros deci tine mult, miroase frumos, si face parul matasos, nu uscat. Eu am parul cam uscat si rebel chiar daca mai am 3 fire.
Chiar asa, daca tot se discuta de par: ce ma fac eu ca mai am putin si chelesc in creshtet. In spate am parul mai des dar in creshtet unde imi mai fac carare sau se face singura, se vede pielea capului prea mult. Ma apuca groaza cand ma pieptan dimineata si arunc o mana de par.
Si mie mi-a caut fff mult par anul trecut, la spalat / pieptanat cam un pumn odata. Am folosit un tratament de la DUCRAY, 2 flacoane - unul de zi si unul de noapte, 7 pufuri de fiecare data, timp de 3 luni continuu. Tratamentul a inceput sa fie eficient cam in 2 sapt si de atunci nu-mi mai cade. Succes !
Noi
mamacangur spune:
Despre samponul de la Forever Living Products se spune ca aproape face minuni, mai ales combinat cu Aloe First pt. stoparea caderii parului. Cand o sa am banuti il cumpar si va anunt cum e. Au si balsam.
pana atunci se poate incerca o soputie pe baza de petrol, care se numeste Set de Par, produs de o firma clujeana, la un pret pana in 10 RON, de care eu am fost chiar multumita pana acum.
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)
mamica fericita!
YLARI spune:
Buna fetelor!
Mie imi face foarte bine Garnier Fructis Long and Strong. Si chiar mi-a crescut si parul de la el, sunt foarte, foarte multumita!!!!!
Dr am auzit si despre Klorane ca este foarte bun, chiar ma gandesc sa imi cumpar si eu!!!
Seara buna, ma duc sa ma spal pe par, hi, hi, hi!!!
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png
ilenutza spune:
Mie nu imi prieste nici un sampon din comert
dar din fericire acum cativa ani am descoperit wella profesional, se vand prin saloanele de frumusete, costa mai mult, 40-50 ron, dar ma tine si 6 luni!Evident il fol. numai eu, nu si sotul!
eu fol. antimatreata acum.cele pt volum sunt f bune, depinde ce probleme ai.
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Anderra spune:
Eu folosesc alternativ vichy impotriva caderii parului(etiketa rosie) si gerovital plant, sampon revitalizant cu 5 extracte (samponul are ambalaj ca un tub, sa zic de pasta de dinti).
Sunt f multumita de ambele produse in mod egal si sunt fericita ca si romanii nostrii se bat parte in parte cu cei straini . gerovitalu e 50 de mii si vichy'ul e 380 de mii ... dar asa m'am obisnuit eu de mult timp, sa le alternez mereu, 2 saptamni un sampon, 3 celalalt, cand folosesc mai mult de o luna acelasi sampon imi apare matreata si am impresia ca nu mai are volum.
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by lilina
in primul rand schimba cararea...un pic mai la stanga sau la dreapta
apoi fa-ti o masca din ulei ricin + ulei masline presat la rece si galbenus de ou
macar de 2-3 ori pe luna
neaparat ulei de ricin (gasesti la farmacie)
Eu folosesc tot oul si pun numai ulei de ricin cu alternand ulei de cocos sau de migdale sau masline si o fac cam de 2 ori pe saptamana, deh imi cade in gasca

Sampon de la Klorane impotriva caderii parului care e super
cum spune si Liliana, cararea pe o parte si usucal stand cu capul in jos si/sau cu peria rotunda
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!