NUVARING

NUVARING | Autor: kittypisy

Link direct la acest mesaj

Buna ...numele meu este Iulia si sunt noua pe aici si in domeniul contraceptiei:P.....as avea ceva intrebari despre nuvaring....in ce zi se foloseste prima data si dupa cat timp isi face efectul....Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

http://www.nuvaring.com/Consumer/index.asp?guid={904A6147-AF44-4757-859F-245D5BD6DECF}&sid=1023103015

Sper sa te ajute cu ceva....

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Poate stie cineva ceva...poate totusi a folosit cineva?..
Nimeni...?

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Eu am folosit si voi mai folosi:), prima data a fost mai demult si nu mai tin minte dupa cat timp am fost in siguranta, parca 1 saptamana. Este foarte comod si chiar nu se simte, plus ca 3 saptamani poti sa uiti de el- chiar 5 ca 2 saptamani in plus isi face efectul, o saptamana de pauza in care vine ciclul, la fel ca si alte anticonceptionale, nu trebuie insa uitat sa fie reintrodus dupa o saptamana de pauza.

Am folosit si plasturii evra dar nuvaring mi-a placut mult mai mult.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittypisy spune:

Multumsc mult pt ajutor....pupici dulcici pt bebelushi

Mergi la inceput