epifiziotomia,inca mai doare...

epifiziotomia,inca mai doare... | Autor: laurabb

Link direct la acest mesaj

Au trecut apropae doi ani,si inca ma mai doare taietura(intr-un anumit loc) ,de cand am nascut(asta se intimapla numai la contactul sexual).
Eu nu stiu ce sa mai cred,ca am fost si acum un an la control si mi-a spus,ca este normal,ca paote sa ma doara si doi ani.Dar au trecut si doi ani,...cat sa mai astept?
Mai este cineva patita asa ca mine,sau sant singura?Ca zau nu stiu ce sa mai cred...poate imi spuneti parerea voastra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Epiziotomia cred ca ai vrut sa spui. Insa nu am auzit sa mai doara dupa 2 ani...poate te doare altceva si o asociezi cu taietura, nu stiu ce sa zic, dar nu mi se pare normal sa doara dupa atata vreme.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Nici mie nu mi se pare normal sa te mai doara dupa atata timp. Cred ca ar trebui sa consulti si alt doctor.
Sanatate multa.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Si eu sunt de parere ca nu e normal sa te mai doara, si inca dupa atata timp...si da, du-te si la un alt medic.
Sanatate,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nu cred ca e normal,pe mine nu m-a durut niciodata desi mi-am reluat viata sexuala ff repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Nici la mine nu doare, nici la contact si nici la schimbarea vremii(am mai auzit cazuri). Mergi la un alt medic, nu la cel cu care ai nascut. El n-o sa recunoasca daca e ceva gresit la epiziotomie, nu? Doar el a facut-o. Foloseste lubrifiant in timpul contactului sexual, poate ajuta.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Schimba medicul, mergi la altuls i fati un control.
Nu e normal sa mai doara dupa 2 ani
Incearca sa folosesti un "Personal Lubricant and Moisturizer"
inainte de contactul sexual.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

din pacate si eu am aceeasi problema.. dar am nascut acum un an.
am fost la un alt dr care mi-a spus ca epiziotomia s-a vindecat mai fibros si din cauza asta ma doare. mi-a recomandat sa fac exercitii kegel si mi-a prescris niste ovule. din pacate nu am reusit sa fac ce mi-a recomandat. mi-a mai spus ca se poate face o reinterventie daca pana la un an nu se amelioreaza dar ca asta inseamana din nou durere si de unde stiu ca de data asta se va vindeca mai bine...

anagia si amalia (06 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Si pe mine inca ma doare, dupa un an jumatate... e drept ca am avut o taietura mare si ruptura. Mi s-a propus sa refac operatia, dar decat asta mai bine renunt la sex. Nu glumesc... brrrrrrrrr!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Da si la mine este la fel ....offfff....am crezut ca sunt singura .
Nu stiu ce sa mai cred si eu am fost la doctorul care cu care am nascut si mi-a zis ca nu am nimic ca sa vindecat complet si totusi...ma doare dupa 1 an si 9 luni.
Daca descoperi vre un remediu te rog sa imi spui si mie ...Eu una am vazut ca depinde si de pozitie ca de ex ma doare mai putin daca stau eu deasupra dar...de durut tot ma doare nu stiu ce sa mai fac.Norocul meu este ca am un sot tare intelegator ca altfel nu stiu ce masi fi facut...

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

eu ma gandesc ,ca tot mai vreau un copil,si paote dupa ce o sa nasc a doua oara ,si ma coase din nou,poate mai tarziu nu o sa mai am probleme.Asta paote stiu fetele care au mai multi copii.
Si pe mine ma doare tot la anumite pozitii,deci cum ar veni,este ruptura din spate ,daca imi permiteti sa spun asa:-)

Mergi la inceput