Stepper - pro sau contra?

Stepper - pro sau contra? | Autor: Onetzica

Link direct la acest mesaj

dat fiind faptul ca nu reusesc niciodata sa ajung la sala pentru a-mi imbunatati musculatura in anumite parti ale corpului m-am gandit sa achizitionez un stepper. Cine a folosit acest aparat exclusiv pentru exercitii si nu pentru depozitat pe el haine.? Veniti cu informatii va rog. Multzam

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Initial creeata de Onetzica

dat fiind faptul ca nu reusesc niciodata sa ajung la sala pentru a-mi imbunatati musculatura in anumite parti ale corpului m-am gandit sa achizitionez un stepper. Cine a folosit acest aparat exclusiv pentru exercitii si nu pentru depozitat pe el haine.? Veniti cu informatii va rog. Multzam

Eu am un stepper lateral de care sint foarte multumita si nu depozitez haine pe el,nici nu as avea cum,este fara bara de sustinere.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Nici al meu nu e bun pt. haine( e numai cu "pedale", da' pisicile stau f. bine pe el

El,altfel, e bun, da' daca il folosesti...Mie sincer mi-e teama sa nu fac muschi la picioare, ca si asa am prea mult...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Exact de dezvoltarea in exces a muschilor de la picioare mi-e teama si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Eu am stepper din ala cu minere,ceas...numai bun de depozitat hainele .Sincer,nu am tinut haine pe el dar nici nu l-am folosit fff mult,adica sunt perioade in care l-am folosit zilnic si altele in care l-am folosit cind imi aminteam .Il am de vreo 4 ani.

Nu mi-a facut muschi la picioare mai mult decit vroiam dar l-am reglat la puterea 2-3(din 12),asa citisem in instructiuni ca e pt mentinerea tonusului muscular doar.

Succes iti doresc!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Multzam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

da de bicicleta medicinala ce ziceti? a folosit cineva pe termen lung?se depun prea multi muschi pe zona coapselor si pe fese? ca eu o tin la boxa....nu am pus hainele pe ea. dar...as vrea sa stiu cum sa o folosesc cu folos.

multam!

Mergi la inceput