Nu imi plac schimbarile

Nu imi plac schimbarile | Autor: bobocel_07

Link direct la acest mesaj

Va obisnuiti greu cand va schimbati locul de munca.Eu tocmai mi l-am schimbat si imi este asa de greu imi vine sa nu ma mai duc.De abia ma obisnuisem la celalalt ca nici acolo nu m-am obisnuit usor.Nu imi plac schimbarile de nici un fel si ma simt asa de obosita cand vin acasa desi programul e la fel ca celalalt dinainte, probabil gandurile ce ma macina, ma simt asa de trista si scarbita.Vi se intampla si voua lucruri din astea sau numai eu sunt ciudata pe aici?

alexia_07

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Daa...nu esti singura.Si eu ma acomodez foarte greu intr-un mediu nou..o data acomodata imi e greu sa mai plec din locul respectiv pentru ca pun suflet...Mi-e greu si sa imi caut un servici pentru ca de aici incep frustrarile...oare ma vor accepta...daca nu ma va placea nimeni...si asa mai departe.In timp am invatat ca e mai bine daca esti numai pentru tine.
Incearca sa fii deschisa...bine nu ai specificat ce serviciu ai...
De ce te simti trista,scarbita?

Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu sunt la fel stai linistita.Nu am suportat sa schimb locul de munca mai ales ca eu sunt si foarte atenta la oamenii din jurul meu,cu cine vorbesc,ce fel de persoane sunt,etc.

Este intr-adevar foarte greu dar pana la urma o sa te obisnuiesti.Invata sa fi mai deschisa si sa te bine dispui singura ca sa nu iti mai fie asa de greu.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

alexia nu cumva problemele tale sunt legate de ceeace faci?
o schimbare poate sa te deprime din 2 motive:esti o persoana care,prin definitie, esti refractara la schimbari sau pt. ca locul de munca nu ti se potriveste.
in ambele situatii exista solutii daca le analizezi corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ps.Irulan spune:

Aaaa.. eu sunt si mai rau!!! Eu ma simt aiurea si daca se schimba vre-un coleg. Imi plac lucrurile statornice. Credeam ca sunt ciudata, dar ma simt mai bine afland ca mai sunt si altii (aproape) ca mine. Wellcome to the club!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Nici mie nu-mi plac schimbarile, niciun fel. nici la serviciu - sunt la actualul loc de munca din 2001. , nici in viata personala. cred ca si daca mi-as schimba casa (acum stam cu mama), mai intai m-ar apuca nostalgiile si as trage o portie de plans pana m-as obisnui cat de cat. (chiar de convietuirea noastra nu este intotdeauna una din cele mai fericite)

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Da!! Si mie imi este foarte greu cand schimb locul de munca. Si-n ultimii 7 ani tot le-am schimbat!! Eu chiar nu dorm noptile. Sunt atat de agitata ca-mi fuge si pofta de mancare. Ca sa ma integrez in noul grup imi ia ceva timp. Ca eu mai intai analizez si pe urma ma mai dau cu lumea.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Nici mie nu-mi placea. Pana la serviciul actual. Unde - la fiecare 3-4 luni lucrez ptr un alt client.
Parca as schimba job-ul din 3 in 3 luni.
De fiecare data trebuie sa ma acomodez, sa ma fac placuta. Ca deh - relatii comerciale - daca nu ma place clientul firma mea risca sa il piarda.. E greu la inceput - primii 2 ani Dupa aia te inveti.

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

nu cumva sunteti "tauroaice"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

eu nu. sunt mai rau.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si eu mi-am schimbat jobul de curand (cam de 3 luni) si nu am reusit sa ma obisnuiesc sub nici o forma; imi e tare greu dar nu am de ales.
acum 2 seri ma chinuiam sa inventez o scuza ca sa lipsesc 2 zile de la munca

nu sunt taur.

Mergi la inceput