STERILET
Buna.
Imi puteti spune parerile voastre despre sterilet? As vrea sa imi montez unul.
Multumesc.
Raspunsuri
alesssia spune:
si eu as fi foarte interesata. am un bebit perfect si....nu mai vreau inca unul. la capitolul bebe suntem perfect multumiti. am inteles ca steriletul e super mic si se monteaza in 10 minute si ar fi available caaam 5 ani....dar stiu asta din surse nesigure.
viviana spune:
Am avut sterilet de 7 ani dar l-am scos dupa 5, cica e mai safe sa-l scoti inainte de termen.
A fost superfain, nu am avut absolut nicio problema.
Deci din punctul meu de vedere este OK.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
madau spune:
eu am Mirena, il am de 1 an jumatate si e super ok cu el, n-am avut nici o problema, ne "intelegem" foarte bina ca sa zic asa
. Nu m-a durut deloc la montaj, nu stiam de ce ma pune dr asa brusc si tam-nesam sa tusesc![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nicole2005 spune:
Am vrut si eu sa imi montez dar mi-a recomandat doctorita mea sa mai astept, cica prelungeste numarul de zile al CM? E adevarat, cele care aveti?
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
wonderful spune:
Eu l-am pus(pe primul)dupa al 2lea copil si a fost f. bine.Organismul l-a tolerat fara probleme ,ca sa nu mai spun ca n-am mai avut emotii in fiecare luna.
viviana spune:
Asta cu prelungirea ciclului depinde strict de organism.
S-ar putea doar sa ti se para olecuta mai abundent pentru ca colul ramane deschis.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
rhoneea spune:
Si eu vreau sa imi pun unul dar mi-e frica daca doare?Doare??Pe mine ma doare numai cand ma atinge cu valvele alea apai sa-mi puna sterilet.Nu stiu ce sa fac...eu am nascut ceza si stau cu tarsha...Mai vrem 2 bebe da acu primul an in nici un caz si de aia mi-e frica si nu stiu ce sa fac...Anticonceptionale nu am luat ....dar nici nu vreau astea ca-s cam "incurcate"...of ..![]()
![]()
Irina
lui
Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
madau spune:
Rhoneea, crede-ma ca nu doare deloc, daca medicul se pricepe sa-l monteze. E exact ca si la un PAP, sau la un examen normal de secretie..o mica ciupitura si gata, de aia zi ziceam ca dr meu are un stil mai aparte..si anume exact cand l-a pus pe pozitie m-a pus sa tusesc odata, ca sa nu simt nimic
. Iti spune asta una care a lesinat cand i-a scos firele de la cerclaj..si nu de durere, ci de frica
Nicol la Mirena e taman invers, CM se diminueaza foarte mult, eu acum folosesc tampoane din alea zilnice, subtiri
. Depinde deci si de sterilet.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alesssia spune:
intrebare - steriletul ti-l cumpero tu sau.....are doctora?? ca fac un drum special la bucuresti si vreau sa stiu.
multam fain!!!!!!!!!!!!!!!!11