cum trebuie...

cum trebuie... | Autor: crima

Link direct la acest mesaj

Cum trebuie sa iti faci parul cu placa....ud/umed(dupa ce l-ai uscat putin)/uscat????astept raspunsurile voastre...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Cred ca este cel mai bine sa il faci cand este aproape uscat pt ca daca este umed este mai greu sa il faci ca mai mult il usuci decat sa il indrepti sau depinde ce vrei tu sa faci.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Initial creeata de crima

Cum trebuie sa iti faci parul cu placa....ud/umed(dupa ce l-ai uscat putin)/uscat????astept raspunsurile voastre...

Eu il usuc intai cu foehnul si cu peria apoi il intind cu placa.
Din cate stiu eu, nu se indreapta parul cu placa direct pe parul ud.

------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Chiar acum cateva zile era o emisiune unde Geta Voinea spunea ca daca nu stii sa folosesti placa mai bine n-o folosi
Si mai zicea ca placa se foloseste numai pe parul uscat ca daca nu ,in timp foarte scurt nu mai ai ce intinde.
Ma rog,povestea ea mai multe despre cum trebuie folosita placa dar cum nu e cazul la mine nu am fost foarte atenta.Dar faza cu parul neaparat uscat mi-a ramas in minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ar trebuie sa scrie si in instructiuni, ma gandesc...asta daca ai placa si are asa ceva in ambalaj

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Eu folosesc foarte des placa de intins parul.Cele mai bune placi sunt cele care au placa de ceramica nicidecum cea cu placa din metal.Se intinde parul exclusiv foarte bine uscat.Chiar si dupa uscarea cu fhoenul este bine sa il lasi o ora doua pentru ca parul inca este moale.Niciodata nu se intinde parul umed sau ud.In primul rand se va arde si in al doilea rand se va spicui chiar si de la prima aplicare.Placa trebuie foarte bine incalzita.Nu se aplica nimic pe par inainte de a se intinde gen,spuma,gel,creme pentru par...ci numai dupa, se va aplica putina ceara crema sau fixativ.Dupa fiecare utilizare a placii dupa ce se raceste se sterge cu putin alcool placile.Nu trebuie instructiuni de utilizare este f usor de folosit.Iar cand iti faci parul i-a suvite cat mai subtiri,bine nu chiar milimetric..pentru un efect super.Lucrurile astea le stiu de la cumnata mea care e cosmeticiana si lucreaza in parteneriat cu un hair stylist.
Sper ca ti-am putut fi de folos...

Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Eu am placa ceramica, GHD,super profesionala. Dupa ce imi spal parul, il storc bine (nu il usuc in prosop), dupa care ma dau cu un ser protector la caldura si anti-frizz. Dupa aia, il usuc bine cu foehnul,dupa care il intind. cand totul e gata, mai dau un pic, peste tot, cu mana, cu putin ser anti-frizz.In felul asta, parul imi sta intins pana la urmatoarea spalare,asta in caz ca nu ma prinde vreo ploaie,sa mi-l ude iar.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Si eu am vazut o emisiune a Getei Voinea si mi-a intrat bine in cap ca nu trebuie sa folosesti placa sub nici o forma pe parul ud.Trebuie sa fie uscat.Si mai stiu ca trebuie sa fie si curat.Adica sa nu fi pus nimic pe par , nici fixativ nici spuma nici nimic.Am cumparat si eu o placa si am cam sarit calul, in sensul ca am cam supus parul la ''tatament'' dur.Spalat , uscat cu foehnul,apoi placa.Si uite ca m-am facut saptaminal si acum a inceput sa se vada pe la virfuri destul de nasol.O s-o folosesc mai rar.
Aici in America am auzit ca ar fi placi care le poti folosi si pe par umed.Nu am incercat inca.
Numai bine,
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput