Cosuri langa zona intima

Cosuri langa zona intima | Autor: iulianegrea

Link direct la acest mesaj

De cativa ani am o problema tare urata, am cosuri langa zona intima care s-au extins de ceva vreme pana la genunchi, se fac cu fir de par inauntru, sunt asa de urate si sunt unul langa altul, l-a cosmetica am incercat sa ma epilez cu ceara de unica folosinta, nici un rezultat, am incercat sa mi le strang pe toate, nici un rezultat, m-am spalat cu tarate, cu burete mai dur, nici un rezultat. Nu mai stiu ce sa fac, am fost la mare si doar eu dintre miiile de tipe aveam cosuri pe picioare. Nu mai stiu ce sa fac, daca stiti vreun remediu, va rog ajutati-ma, mie rusine sa ma mai dezbrac.

Va multumesc
Iulia Negrea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

E clar ca cosurile tale apar pe firul de par, adica firul de par nu poate strapunge pielea si se infecteaza. Am mai patit si eu asta dupa epilare dar numai in zona inghinala unde cresc firele de par mai groase. Dupa ce au reusit sa strapunga (mai cu ajutor) s-a vindecat si "buba" care se facuse.
Nu cunosc nici un remediu, asta ar fi doar o explicatie probabila, dar nu stiu de ce iti ies si mai jos. Eu zic sa consulti un dermatolog bun, cosmeticienele nu stiu mare lucru si oricum nu sunt de asa mare incredere, tot un medic e mai in masura sa te trateze.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Da, daca sunt cele cauzate de cresterea parului sub piele solutia ar fi sa exfoliezi bine pielea. Foloseste o lufa sau manusi din acelea aspre. Apoi curata bine zona cu lotiuni antiacneice, eventual spalat cu Protex sau Clearasil si apoi dat cu o crema antiacnee dar sa nu fie grasa, sa le infecteze mai rau. Ai putea sa mergi si la un medic sa-ti prescrie ceva intern dar daca e doar localizata nu prea are rost sa iei antibiotic sau contraceptive.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

pentru o perioada nu te mai epila prin smulgere, ci prin radere. si dupa aceea unge pielea cu o alifie cu antibiotic, de exemplu nidoflor, e posibil sa ai vreun microorganism (ciupercuta, streptococ) pe piele care sa patrunda la radacina si sa dea complicatia asta. din cate stiu eu se numeste foliculita, inflamarea radacinii firului de par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianegrea spune:

Va multumesc. O sa merg la un dermatolog. Sper sa se rezolve ceva cu mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Tot efortul tau s-ar putea sa fi iritat si mai rau cosurile.

Porti haine mulate? Asta ar putea fi un factor care le face sa nu treaca.

Du-te la dermatolog neaparat sa nu fie nevoie de ceva prescris de doctor.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si sa ne spui si noua ce-ti spune, diagnostic, tratament, asa mai invatam si noi.
Succes!

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput