fisura anala
salut,
as dori sa aflu ceva tratamente pt fisura anala.
s-a tratat cineva fara operatie? dar cu operatie? operatia e dificila?
multumesc,
Raspunsuri
XIO spune:
Proctolog pt. fisura mica , ce nu necesita operatie,daca trebuie operata........chirurgii stiu cel mai bine
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
aidaciolac spune:
Uite , eu azi am fost la proctolog cu fetita mea de 5 ani care are 2 fisuri anale , din cauza unor alte probleme de sanatate. Tratamentul este foarte simplu. Trebuie sa o ung cu o crema de 2x pe zi.
Crema pe care am primit-o nu se gaseste in farmacii , ci este preparata de cei de la cabinet . ProctoLine sunt in toata tara. In fiecare tara sunt astfel de cabinete.
Multa bafta!
Aida - mama de pisica mica.
Renatik spune:
anilia, si eu am suferit dupa nastere, trebuia sa ajung la operatie, era foarte urat....
iti recomand supozitorii cu catina. sa mananci multe legume adica fibre ca sa se regleze scaunul.
si in alta orine de idei tu ai fost la doctor?
cat de grav este? si de cand?
andacos spune:
Eu am sa incep cu o intrebare"de Ghitza",as putea spune!
Cum se manifesta,ce simptome avetzi?
Si am sa va spun si de ce!Eu am avut o "criza"urita tare de tot acum aproape 2 ani!Am fost la medic-personal eram convinsa ca e o fisura anala,dar de`eu nu sunt de specialitate!Mi s-a facut endescopie(parca asa se cheama),in urma careia mi s-a spus ca nu e vorba de fisura,ca exista acolo un hemoroid care se va "rupe"in mod natural intr-un interval scurt de timp(asa s-a si intimplat)si ca problema mea ar fi-imi cer scuze ca nu stiu cum sa ma exprim in termeni medicali,muschiul care este prea contractat!mi s-a recomandat o alifie care relaxeaza muschiul,dar care la mine nu a avut nici un efect!
Acum -dupa aproape 2 ani,constientizez de fapt ca problema mea(la care medicul nu mi-a dat nici un raspuns concret,sau macar eu nu am fost multzumita de el)consta in faptul ca anusul iese in afara atunci cind am scaun(indiferent de natura lui),uneori se produc chiar si singerari!
Ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat macar?
Multzumesc anticipat!
Dana
anilia spune:
salut,
da, am fost le diversi medici care mai de care, ultimul care l-am vazut s-a pronuntat ca as avea hemoroizi interni. cum ca hemoroizii interni sunt cauza sangerarii si cauza fisurilor anale.
ca uramre el mi-a propus colonoscopie si extirparea unui hemoroid cu metoda elasticului.
am sa vad cum decurg lucrurile dupa 18 sept.
aidaciolac spune:
Sa stii ca metoda elasticului este foarte buna.
Sotul meu a scapat asa , desi se pusese problema operatiei.
Mergi fara frica ca pune acolo o crema anestezianta si nu este dureros.
Prima zi putin discomfort.
Asa mi-a explicat husbantu'.
Multa sanatate!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
lilina spune:
exista niste supozitoare speciale, le gasesti la farmacie, insa nu mai stiu sa-ti zic cum se numesc....intreaba la farmacie
multa sanatate
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
andacos spune:
Desi nu as fi vrut iata ca aduc subiectul pe prima pagina!
Eu iarasi am facut o criza urita tare de tot,am ajuns si la urgentze datorita durerilor infioratoare pe care le-am avut!Deci pina la urma tot fisura anala este!Acum urmez un tratament-care vad ca-si face efectul iar pe 16 sunt programata la rectoscopie!
Intrebarea mea este cum putem preveni aceste crize?De la ce se declanseaza?( eu nu am probleme cu scaunul deci la mine iese din discutzie constipatzia)Exista tratamente naturiste pentru asa ceva si daca da in ce constau?(la mine nu este cazul de operatzie)
Multzumesc anticipat!(am citit ca va sunt recomandate supozitoare ca si tratament.Medicul meu este total impotriva folosirii lor in momentul crizei precum si a unguientelor cu aplicator)
anilia spune:
salut,
eu am fost la colonoscopie si nu am nimic grav, un hemoroid intern pe care l-a si strangulat pe loc cu banda elastica. dupa colonoscopie am sangerat o singura data, in rest e doar un pic iritat cateodata dupa scaun. mie mi-a recomandat doctorul sa dau cu unguentul numit Rectogesic (contine Glyceryl trinitrate). eu dadusem cu acest unguent si inainte dar nu prea avea rezultate.
doctorul a zis ca fisura pe care o am ar trebui sa se repare acu ca cauza ei era hemoroidul.
eu am mai folosit o crema inainte dupa o gramada de cercetari pe net. Wheat grass cream - http://www.drwheatgrass.com.au/CatalogueRetrieve.aspx?CatalogueID=4910&ProductID=12661 (se poate face comanda pe net). la mine a lucrat mai bine ca Rectogesic-ul.
numai bine,
andacos spune:
Si eu am fost ieri la endoscopie si la mine situatzia nu e chiar roza!
M-au programat pentru operatzie pe 5 noiembrie!
Nu am avut timp sa "cercetez"asa ca as fi tare multzumita daca cineva mi-ar da mai multe informatzii despre acest tip de aperatzie!Pe 31 octombrie sunt programata la o discutzie cu anestezistul si atunci sper sa aflu si mai multe despre operatzie!
Totusi pina atunci ar fi minunat daca m-ar putea ajuta cineva!
Am o serie de intrebari cum ar fi:in ce consta incizia(daca exista o incizie),care tip de anestezie ar fi mai indicat,despre fistula -in ce conditzii se aplica asa ceva,in ce consta recuperarea si ma rog multe altele!
Multzumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta!
Dana