Vreo mamica Ecaterina pe forum?

Vreo mamica Ecaterina pe forum? | Autor: Androix

Link direct la acest mesaj

Va rog sa nu mutati subiectul de la generale macar cateva zile-o saptamana si apoi poate fi mutat la clubul scutecelor.
Uitati care e problema: ieri am facut botezul Georgiei la biserica rusa de la universitate odata cu inca un ingeras. In valtoarea evenimentelor mama mea a adunat la final mai multe sacose decat era cazul asa ca acasa m-am pomenit cu o punga in care era panzica de mir si prosopul celuilalt copilas. Plus hainutele cu care a venit imbracat la biserica. As vrea sa i le inapoiez dar nu stiu cum sa fac. Am incercat sa iau legatura cu preotul, probabil in cursul zilei de azi o sa si reusesc sa vorbesc cu el, dar nu-mi fac sperante sa aibe vreun numar de telefon al celeilalte familii, ca nici noua nu ne-a cerut numarul cand am aranjat.
Asa ca apelez la forumul asta mare, poate stiti de un baietel care s-a botezat ieri 29.07.07 la biserica rusa, il cheama DAVID GEORGE si pe mamica o cheama ECATERINA.
Sau poate aveti alte idei cum sa procedez ca sa-i gasesc.

Multumesc mult de tot.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Poate ar fi bine sa lasi sacosica la Biserica. Cu siguranta va fi primul loc unde mamica se va duce in incercarea de a o recupera.

bafta in demers!

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

...normal...

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Du sacosa la biserica, e cea mai buna solutie.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gata am elucidat misterul
Dupa o minutioasa munca de detectiv am vazut din poze ca hainutele nu coresapundeau cu cele in care a venit la biserica baietelul asa ca am ajuns la concluzia ca sacosa a fost "culeasa" nu de la biserica ci de la restaurant unde cu o zi inainte avusese loc alt botez. Acolo exista o camaruta pentru copil si mamica, un mic birou unde se poate alapta si unde sta copilasul in liniste. Ei bine, de-acolo am luat punga.
Asa ca am sunat, ne-am lamurit, maine mergem sa lasam sacosa la restaurant de unde si-o vor recupera proprietarii.
Multumesc mult!

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput