riduri - asa devreme??

riduri - asa devreme?? | Autor: allexxa

Link direct la acest mesaj

Ok, am 22 de ani si pana acum o luna n-am observat niciodata ca am riduri. Si uite asa intr-o dimineata vad eu in oglinda riduri de expresie (cele de zambet) destul de accentuate. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred. Mi-am facut nenumarate poze, l-am rugat si pe prietenul meu sa-mi faca, crezand ca poate doar mie mi se pare. Si did pacate sunt vizibile si in poze. Si din pacate mi se pare ca se accentueza pe zi ce trece.

Maica-mea care inca nu m-au vazut decat din poze imi spune ca am slabit si ca aia e cauza. Intr-adevar, si mie mi se pare ca fata mi-e mai supta. Sa fie doar din cauza aia? Tin sa mentionez ca in ultima vrema am fost si un pic mai stresata (am terminat facultatea si m-am angajat, lucrez destul de mult, etc.)

Sunt stresata de-mi vine sa mor de ridurile asatea. Tot timpul ma uit in oglinda in speranta ca au disparut. Va rog sa-mi impartasiti din experientele voastre - orice parere e binevenita.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Chiar daca ai 22 ai grija de fata ta?! Fumezi? Curatat, cremuit, masti.
Eu la 39 am ce spui tu dar imi ingrijesc tenul.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxa spune:

Nu fumez, beau cam 1.5 l apa/zi, folosesc diferite masti (multe dintre ele naturale - iaurt, fructe, miere, etc.). Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine e ca au aparut asa dintr-o data. Cum e oare posibil asa ceva? Si ce e si mai interesant e ca toata vara am folosit o crema cu protectie pt. bebelusi (50 spf).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Uite chiar am dat peste un site la un alt sub. ele.ro. Intra sa vezi o gramada de sfaturi bune la "frumusete".

Succes!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Alexxa,sunt riduri de expresie ce ai tu.Si s-au accentuat din cauza ca ai slabit.S-a lasat putin pielea,si acele cute par mai adanci.Plus stresul care lasa urme adanci pe piele...

Eu iti recomand un tratament profesional,la un salon bun,unde sa ti se redea elasticitatea pielii,o curatare profunda,o hidratare ca lumea.

Si incearca sa nu mai slabesti asa brusc.Oricum,nu intra in panica,nu face o obsesie acum,ca nu e cazul la varsta ta.

LadyJ

Mergi la inceput